Specialistische Reiniging Amsterdam

Schoonmaken is een vak. Onze ervaren specialisten weten als geen ander om te gaan met specialistische reinigingsklussen. Van januari tot december. Met het najaar voor de deur is de tijd gekomen om nèt even die werkzaamheden voor u te doen die normaal niet gelegen komen. Van dieptereiniging sanitair tot grote keukens en het onderhoud van alle soorten vloeren. De specialisten van Beercoo lossen het voor u op, specialistische reiniging Amsterdam.

Lees meer over ons:

Jaarlijkse reinigingsbeurt? Doe het in de winter

Wilt u uw productiehal of loods van top tot teen laten reinigen? Dan is de winterperiode daar een uitstekend moment voor. Als het buiten vriest, zetten we onze glazenwassers en gevelreinigers tegen een aantrekkelijk tarief in. Bovendien zijn zij gewend om met steigers en hoogwerkers te werken. Zo kunnen zij veilig op moeilijk bereikbare plaatsen in uw productieruimte of loods komen. Ze verwijderen het opgehoopte vuil en stof van hoge balken, ventilatoren en uit ventilatieroosters. En ze wassen meteen uw koepeldak of ramen.

Specialist in het renoveren van natuursteen vloeren

Het renoveren van natuursteen vloeren is een vak apart. Onze opgeleide specialisten hebben dankzij jarenlange ervaring voor elk probleem de oplossing. Lees meer over natuursteenrenovatie.

Compleet pakket aan schoonmaakdiensten

  • Tapijtreiniging
  • Schoonmaak van lamellen of vitrages
  • Diepte reiniging van keukens en toiletten
  • Leeghalen bij ontruimingen of verhuizingen
  • Conserveren (in de was zetten) van vloeren
  • Reiniging na waterschade, e.d.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ed van Dijk

sales manager

Beercoo werkt ook voor:

Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Pensioenfonds
Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Medisch Hart Bleiswijk
Referentie_Stichting_Librijn