Zo zeem je ramen als een pro!

Glazenwasser Roberto zeemt al ruim 25 jaar bij de klanten van Beercoo. Hij weet waar hij het over heeft. In deze video geeft hij 3 tips voor streeploze ramen, om zelf thuis uit te voeren!

Lees verder

Maria en Beer (ja, echt) op de fiets

Door een gebeurtenis in het verleden, durfde Maria niet meer op de fiets. Als portiekonderhoudster reist ze daarom met het openbaar vervoer naar haar panden in Rotterdam. Zonde, want ze zijn precies op fietsafstand van haar huis. De reiskosten die ze daarmee kwijt is, zijn niet mals. Reden genoeg voor rayonleider Ricardo om in actie te komen. Samen met fietsinstructeur Beer kreeg ze het vertrouwen én plezier op de fiets weer terug.

Lees verder

Klant uitgelicht: Wijn aan de Kade

Onze collega’s komen op de meest uiteenlopende locaties. Zo ook op de Admiraliteitskade in Rotterdam. Daar zit Wijn aan de Kade gevestigd. Een stijlvolle, moderne winkel met exclusieve wijnen én wijnen voor alle dag. En het leuke is dat zij naast een wijnhandel ook een proeflokaal & professionele keuken hebben waar ze heerlijke wijn(-spijs) proeverijen en high-wines organiseren!

Lees verder

Schoonmakers springen bij in ziekenhuis tijdens coronatijd

In tijden van crisis ontdek je twee type mensen: de één is angstig, terughoudend. De ander wil iets doen. Hierin is geen goed of fout. Mensen die tot de eerste groep behoren, zorgen er met hun voorzichtigheid voor dat de kans op besmetting klein blijft. Mensen uit de tweede groep helpen de gevolgen van besmetting te beperken.

Lees verder

Spread the Smiley Virus

Ons wapen tegen het coronavirus? Het smiley virus! Waar je ook kijkt, het barst van de ludieke initiatieven en betrokken mensen. Wie verdient het volgens jou om een mooie, lekkere ronde chocolade smiley thuisbezorgd te krijgen?

Lees verder

Inschrijven op onze nieuwsbrief