Beercoo Bazaar 2022

Een aantal jaar geleden is Beercoo gestart met de Beercoo Bazaar. Onze tweedehands kleding- en speelgoedbeurs waar medewerkers gratis mogen winkelen. De verzamelde spullen zijn afkomstig van zowel kantoormedewerkers, relaties en andere partners. Zaterdag 16 april vond er wederom een Beercoo Bazaar.

Lees verder

Henk in het zonnetje

Achter elke smile zit een verhaal. Af en toe verdient iemand een extra hart onder de riem, zoals Henk. Hij verloor zijn vrouw en kreeg het een aantal jaar flink voor zijn kiezen. Lees hoe hij zijn draai terugvond en nu weer geniet van het leven!

Lees verder

Zo zeem je ramen als een pro!

Glazenwasser Roberto zeemt al ruim 25 jaar bij de klanten van Beercoo. Hij weet waar hij het over heeft. In deze video geeft hij 3 tips voor streeploze ramen, om zelf thuis uit te voeren!

Lees verder

Maria en Beer (ja, echt) op de fiets

Door een gebeurtenis in het verleden, durfde Maria niet meer op de fiets. Als portiekonderhoudster reist ze daarom met het openbaar vervoer naar haar panden in Rotterdam. Zonde, want ze zijn precies op fietsafstand van haar huis. De reiskosten die ze daarmee kwijt is, zijn niet mals. Reden genoeg voor rayonleider Ricardo om in actie te komen. Samen met fietsinstructeur Beer kreeg ze het vertrouwen én plezier op de fiets weer terug.

Lees verder

Klant uitgelicht: Wijn aan de Kade

Onze collega’s komen op de meest uiteenlopende locaties. Zo ook op de Admiraliteitskade in Rotterdam. Daar zit Wijn aan de Kade gevestigd. Een stijlvolle, moderne winkel met exclusieve wijnen én wijnen voor alle dag. En het leuke is dat zij naast een wijnhandel ook een proeflokaal & professionele keuken hebben waar ze heerlijke wijn(-spijs) proeverijen en high-wines organiseren!

Lees verder