Meedenken is het toverwoord, samen lossen we het op

Schoonmaken is sinds de uitbraak van het coronavirus uitgeroepen tot vitaal beroep. Toch wordt ook deze sector op sommige gebieden hard getroffen. Vincent de Beer, eigenaar van Beercoo managet zijn bedrijf én team door deze bijzondere tijden: “Meedenken is het toverwoord. Samen lossen we het op.”

Lees verder

Glazenwasser Roberto 25 jaar bij de zaak

Wie regelmatig in Bleiswijk komt, kent hem wel. Glazenwasser Roberto. Al 25 jaar zeemt hij de ramen van particulieren en winkeliers in de Dorpstraat. Het kan zijn dat je soms alleen een ladder en een emmer ziet staan. “Dan is hij weer ergens uitgenodigd voor een kop koffie,” lacht Patrick de Beer, oprichter Beercoo Schoonmaakgroep.

Lees verder

Isala Theater Capelle aan den IJssel

Onze collega’s komen voor hun werk op de leukste locaties. Zo ook bij het Isala Theater in Capelle aan den IJssel. Wat maakt hen uniek als theater? En wat is het verschil tussen service en gastvrijheid?

Lees verder

Terug in de tijd met Beercoo

Het nieuwe decennium is een mooi moment om terug te kijken naar de ontwikkeling van Beercoo. Vincent en Patrick staan, samen met collega’s en schoonmakers, stil bij het verleden en blikken vooruit op de toekomst.

Lees verder

Glazenwasser Sander

Ken je onze mensen, dan ken je ons. Achter elke smile zit een verhaal. Lees het verhaal van glazenwasser Sander en ontdek waar zijn passie voor het glazenwassersleven vandaan komt.

Lees verder

Inschrijven op onze nieuwsbrief