Uitreiking Schoonmaker van het Jaar verkiezing 2019

Onze collega’s Suse en Aydin horen bij de beste 5 schoonmakers van Nederland! En het housekeeping team van Wings hotel is één van de 5 beste teams. Anderen gingen er vanavond met de titel vandoor, maar wat zijn we trots op deze prachtige mijlpalen!

Lees verder

Drie kanshebbers landelijke Schoonmaker van het Jaar verkiezing 2019

Geweldig nieuws: Twee van de vijf beste schoonmakers van Nederland werken bij Beercoo! Schoonmakers Aydin en Suse staan namelijk in de finale van de landelijke Schoonmaker van het Jaar verkiezing 2019, georganiseerd door Golden Service Awards. Het housekeepingteam van Worldhotel Wings hoort bij de vijf beste schoonmaakteams van Nederland. De kandidaten maken zich op voor het jurybezoek – spannend!

Lees verder

Eerste editie van SMILE magazine

Een eigentijds online magazine met foto’s, video’s en verhalen. Dat is SMILE magazine. Leer onze medewerkers, klanten, leveranciers, partners en daarmee ook Beercoo beter kennen. Want ken je onze mensen, dan ken je ons!

Lees verder

Wat hebben Vincent de Beer, Maarten van der Weijden en Tamara van Ark met elkaar gemeen?

Op 23 november 2018 vond het OSB-Congres plaats met het thema: ‘Heldere blik op de schoonmaakbranche: de kansen van maatschappelijke veranderingen’. Het Haagse Louwman Museum was het decor voor deze eerste editie. Tijdens het congres gaven prominenten hun visie op maatschappelijke veranderingen binnen de schoonmaaksector, waaronder staatssecretaris Sociale Zaken & Werkgelegenheid Tamara van Ark, Olympisch kampioen openwater, Elfstedenheld Maarten van der Weijden en Vincent de Beer.

Lees verder

Schoonmaakbedrijf komt met kookboek

Bilge, Lidyana, Roberto en Carolien zijn collega’s van elkaar en geen van allen kok. Toch staan zij met 14 collega’s centraal in “Da’s lekker!”, het kookboek van Beercoo. Op de omslag staan diverse borden en smakelijke gerechten je toe te lachen. Tot zover een gewoon kookboek. Al bladerend kom je erachter wat ‘niet-koks’ in dit kookboek doen. En waarom juist wij als schoonmaakbedrijf een kookboek uitbrengen.

Lees verder

Inschrijven op onze nieuwsbrief