Nieuws

Schoonmaakbedrijf komt met kookboek

Bilge, Lidyana, Roberto en Carolien zijn collega’s van elkaar en geen van allen kok. Toch staan zij met 14 collega’s centraal in “Da’s lekker!”, het kookboek van Beercoo. Op de omslag staan diverse borden en smakelijke gerechten je toe te lachen. Tot zover een gewoon kookboek. Al bladerend kom je erachter wat ‘niet-koks’ in dit kookboek doen. En waarom juist wij als schoonmaakbedrijf een kookboek uitbrengen.

Lees verder

Terugblik op de Beercoo familiedag in Diergaarde Blijdorp

De eerste Beercoo familiedag. Waar kon die beter plaatsvinden dan in Blijdorp? Het was een dag om onze medewerkers weer flink in het zonnetje te zetten. Want met hun inzet, doorzettingsvermogen en tomeloze energie zorgen zij dag in dag uit voor blije klanten.

Lees verder

Zet uw schoonmaker in het zonnetje!

Vrijdag 15 juni is niet zomaar een vrijdag als alle andere. Het is de Dag van de Schoonmaker! Het moment om alle 125.000 schoonmakers van Nederland in het zonnetje te zetten. En daar hebben we uw hulp bij nodig!

Lees verder

Nog prominenter in Woerden

Op borden langs de wegen in en rondom Het Groene Hart zullen de meesten het al hebben zien staan: “DEJO Schoonmaakorganisatie heet Beercoo Schoonmaakgroep!”. Sinds de overname in 2015 zijn de organisaties druk bezig geweest om achter de schermen van alles te ontwikkelen, met als laatste detail de naamsverandering. Het resultaat? Een nog net zo regionale organisatie die schoon voorop stelt, maar nu met nóg meer oog voor klantbeleving, mensen én plezier!

Lees verder

Dejo Schoonmaakorganisatie heet vanaf 1 maart Beercoo Schoonmaakgroep

Het is inmiddels 3 jaar geleden dat Dejo Schoonmaakorganisatie een zusje werd van Beercoo Schoonmaakgroep. Sinds maart 2015 zijn we ‘achter de schermen’ steeds meer samen gaan werken.
Nu we al zoveel samen doen en net zijn verhuisd naar een nieuw kantoor in Woerden, is het voor ons een logische stap om ook ‘voor de schermen’ samen te gaan. Voortaan zullen we voor iedereen te herkennen zijn aan hetzelfde vrolijke gezicht en de pay off: da’s leuk!

Lees verder

Inschrijven op onze nieuwsbrief