Certificaten & Garanties

Opdrachtgevers blij maken. Daar gaan wij voor! Dit doen wij door kwaliteit te borgen, processen te verbeteren en onze medewerkers te scholen. Onderstaande certificaten en samenwerkingen dragen daaraan bij.

Lees meer over ons:

ISO9001 & ISO14001*

ISO9001 en ISO14001 zijn internationale normen die strenge eisen stellen aan het kwaliteitsmanagementsysteem en het milieumanagementsysteem van een organisatie. Door middel van ISO9001 & ISO14001-certificering laten organisaties aan klanten zien dat zij veel waarde hechten aan hoge kwaliteit, het milieu en continue verbetering. Ga naar de website van ISO9001 en ISO14001 voor meer informatie. Lees ook onze beleidsverklaring. *Dit is van toepassing op de vestiging Bergschenhoek.

VCA*-certificering

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid(VGM) en Milieu Checklist Aannemers. Het certificaat is bedoeld om mensen veiliger te laten werken en zodoende de kans op bedrijfsongevallen tot een minimum te beperken. Het VCA*-certificaat voldoet aan de strenge eisen die in de Europese normen zijn vastgesteld. Kijk voor meer informatie op www.vca.nl.

OSB Keurmerk

Brancheorganisatie OSB introduceerde in 2013 het OSB Keurmerk. Het staat voor betrouwbare bedrijven, die beschikken over de juiste vakkennis, die goed omgaan met hun medewerkers en de vereiste belasting en premies betalen. Om dit te garanderen is het keurmerk gefundeerd op de volgende drie onderdelen: een NEN 4400-1 certificering (solide financiële en personeelsadministratie), de Code Verantwoordelijk Marktgedrag (ethiek en goed met je medewerkers omgaan) en Schoonmaakspecifieke eisen (communicatie met en kwaliteitmeten bij opdrachtgevers). Meer informatie vindt u op www.osb.nl.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Partijen die de Code ondertekenen zetten zich in voor een goede samenwerking tussen de verschillende marktpartijen en het verbeteren van de verhoudingen binnen de schoonmaakbranche. Een onderdeel hiervan is dat ondertekenaars een zelfverklaring opstellen. Hier vindt u onze zelfverklaring. Voor meer informatie over de code kijk op: www.codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl

SVS-Opleidingen

Wij hechten veel waarde aan het opleiden van onze medewerkers. Hierin is SVS-Opleidingen al jaren een betrouwbare partner gebleken. SVS is hét opleidingsinstituut binnen de schoonmaakbranche. Deze succesvolle samenwerking heeft ertoe geleidt dat Beercoo inmiddels een Top 20 Opleider is. Daar zijn we trots op! Kijk op www.svs-opleidingen.nl voor meer informatie.

VvE Servicenetwerk

VVE Servicenetwerk is er voor Verenigingen van Eigenaren en VvE Beheerders om een kwaliteitsslag te maken met betrekking tot het onderhoud van gebouwen. Hierbij ontbreekt vaak de specifieke kennis die nodig is om gefundeerd de kosten op te zetten voor onderhoudswerkzaamheden die nu en in de toekomst nodig zijn. De deelnemende bedrijven stellen graag hun kennis ter beschikking aan Verenigingen van Eigenaren en VvE Beheerders. Door hen te adviseren en/of een bijdrage te leveren aan een onderbouwde Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP). Meer informatie over VvE Servicenetwerk en de deelnemende bedrijven: www.vveservicenetwerk.nl

Planbuilding

Planbuilding is een coöperatieve vereniging van onderhouds- en schildersbedrijven, waar Beercoo onderdeel van uitmaakt. Planbuilding is dé partner voor VvE-bestuurders die belang hechten aan budgetzekerheid, vertrouwen en kwaliteit. Ga voor meer informatie naar www.planbuilding.nl

Onze tevreden klanten

Zeer positief! Goede kwaliteit van schoonmaak. Zaken die minder goed lopen worden snel opgepakt en opgelost. Een aanrader!

Margot Dalingam – ORTEC International

Klanten beoordelen Beerco Schoonmaakgroep met 7.5/10.
Gebaseerd op 103 ervaringen.

Beercoo werkt ook voor:

Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Pensioenfonds
Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Medisch Hart Bleiswijk
Referentie_Stichting_Librijn