Waarom Edelman voor Beercoo kiest

Schoonmaak wanneer het u uitkomt!

Als opdrachtgever bepaalt u natuurlijk zelf wanneer wij komen schoonmaken. Onze enthousiaste en opgeleide medewerkers komen bij u schoonmaken wanneer het u uitkomt. Of dit nou in de ochtend, middag of avond is, maakt voor ons geen verschil. De ene medewerker werkt graag ’s ochtends, de ander werkt juist liever ’s avonds. Zo hebben wij elk tijdstip gemotiveerde schoonmakers die bij u aan de slag gaan.

De laatste tijd zien wij wel een stijging in het aantal opdrachtgevers die voor dagschoonmaak kiezen. Maar wat is dagschoonmaak? En wat zijn de voordelen ervan?

Dagschoonmaak

Schoonmakers die alleen ’s avonds of in het weekend schoonmaken, is verleden tijd. Het gebeurt steeds vaker overdag. Gastvrijheid is daarom een vast onderdeel bij de instructie van onze medewerkers. Daardoor zijn zij uitstekend in staat om overdag uw pand schoon te houden, zonder dat zij de dagelijkse gang van zaken verstoren. Sterker nog: dagschoonmaak heeft juist veel voordelen! Zo ontstaat er betere communicatie tussen u als opdrachtgever en onze medewerkers, blijven sleutel- en alarmprocedures in uw eigen beheer en ervaart u het voordeel van een groter aanbod aan personeel van hoger niveau. Maar bovenal: de algehele schoonbeleving op uw locatie verbetert door de zichtbaarheid van onze schoonmaakmedewerkers! Door deze zichtbaarheid ontstaat tevens meer begrip voor elkaars werk, zo weten wij uit ervaring.

Gaat er een beker koffie over de tafel? Bij dergelijke calamiteiten staan schoonmakers direct klaar om bij te springen. Ook de maatschappelijke waardering voor het schoonmaakwerk en –medewerkers neemt toe. Daarnaast bespaart u energie, omdat de lampen en verwarming in uw gebouw minder lang hoeven te branden. Benieuwd welke voordelen dagschoonmaak nog meer voor u heeft? Neem gerust contact met ons op.

Gastvrijheidstrainingen

Wij geven gastvrijheidstrainingen om onze medewerkers met de juiste instructies en kennis op pad te sturen. In de video hieronder ziet u drie situatievoorbeelden, waarmee wij onze schoonmakers leren hoe zij het verschil kunnen maken voor opdrachtgevers.

De drie belangrijkste voordelen van dagschoonmaak een rij:

Borgen van de schoonmaakkwaliteit

Zorgen dat we de juiste mensen hebben. Dat is wat ons betreft de belangrijkste vereiste als het gaat om kwaliteit. Hier stopt het echter niet. Om kwaliteit te borgen en waar mogelijk te verbeteren, maken wij gebruik van verschillende controlemethoden. Wij controleren ons werk op alle aspecten: resultaat, proces en beleving. Dit doen wij onder andere met DKS en VSR-KMS-controles en KlantBelevingsOnderzoeken (KBO). Door ons werk op deze manier te controleren, pakken wij verbeterpunten bij de bron aan. Dit levert u aantoonbare topkwaliteit op van onze schoonmaakwerkzaamheden.

Verschillende contractvormen

Hoewel er vele mengvormen van contracten bestaan, zijn er twee basiscontracten in de schoonmaak: resultaatgericht en inspanningsgericht. Bent u benieuwd welke contractvorm het beste bij uw situatie past? Lees op deze pagina wat beide vormen inhouden en wat de voordelen zijn.