Schoonmaken met een

SMILE!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer over ons:

De belangrijkste kenmerken waaraan u ons herkent:

Leuk.

We willen een leuk bedrijf zijn. Leuk om er te werken. En leuk om zaken mee te doen. Goed en hard werken en de ruimte hebben voor plezier en gezelligheid. Zorgen voor een lach op het gezicht van klanten en collega’s.

Betrokken.

We weten wat onze klanten en medewerkers willen. En daar handelen we naar. Dat doen we vaak uit onszelf, zonder dat zij erom vragen. We stimuleren onze collega’s om creatieve oplossingen te bedenken.

Samen.

Wij zorgen ervoor dat alles spik en span is. Dag in dag uit, 24/7. Het hele jaar door. En als het eens niet goed gaat dan lossen we dat op. Die garantie heeft u. Ook als we daarover niets hebben afgesproken.

Doen.

Bij Beercoo varen we onze eigen koers. Vaak is die net iets anders dan die van andere schoonmaakbedrijven. We durven van de gebaande paden af te wijken. En staan daarbij open voor ieders mening. Altijd op zoek naar beter en leuker. 

Groei.

We zijn goed in wat we doen. Maar we streven naar meer. Daarom dagen we onszelf uit om van onze foutjes te leren. Om van zwakke punten sterke punten te maken. En op die manier te blijven groeien.

Onze tevreden klanten

Zeer positief! Goede kwaliteit van schoonmaak. Zaken die minder goed lopen worden snel opgepakt en opgelost. Een aanrader!

Margot Dalingam – ORTEC International

Klanten beoordelen Beerco Schoonmaakgroep met 7.5/10.
Gebaseerd op 103 ervaringen.

Beercoo werkt ook voor:

Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Pensioenfonds
Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Medisch Hart Bleiswijk
Referentie_Stichting_Librijn

Waarom Patricia voor Beercoo kiest

Video afspelen

“Ze luisteren goed naar je. De spullen zijn altijd keurig netjes op tijd. Het is gewoon fijn om bij Beercoo te werken. “

– Patricia, Schoonmaakster