Schoonmaken met een SMILE!

Ons doel is op een leuke manier doorgroeien tot een top twintig schoonmaakbedrijf, met behoud van ons regionale karakter. Wij gaan voor excellente kwaliteit, optimale klantbeleving en een smile bij onze medewerkers, klanten, leveranciers en omgeving. Daarbij vindt u ons veelal in kantoren, hotels, scholen en wooncomplexen.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contactpersonen bekijken

De belangrijkste kenmerken waaraan u ons herkent:

We werken met plezier. We willen een leuk bedrijf zijn. Leuk om er te werken én leuk om zaken mee te doen. Goed en hard werken en de ruimte hebben voor plezier en gezelligheid. Dat zorgt voor een lach op het gezicht van klanten en collega’s.

We zijn betrokken. We weten wat onze klanten en medewerkers willen en handelen daar naar. Dat doen we vaak uit onszelf, zonder dat zij erom vragen. We stimuleren onze collega’s om creatieve oplossingen te bedenken.

We regelen het. Wij zorgen ervoor dat alles spik en span is. Dag in dag uit, 24/7. Het hele jaar door. En als het eens niet goed gaat, dan lossen we dat op. Die garantie heeft u. Ook als we daarover niets hebben afgesproken.

We doen het op onze manier. Bij Beercoo varen we onze eigen koers. Vaak is die net iets anders dan die van andere schoonmaakbedrijven. We durven van de gebaande paden af te wijken. En staan daarbij open voor ieders mening. Altijd op zoek naar beter en leuker.

We blinken uit. We zijn goed in wat we doen. Maar we streven naar meer. Daarom dagen we onszelf uit om van onze foutjes te leren. Om van zwakke punten sterke punten te maken. En op die manier te blijven groeien.

Dit alles ziet u terug in onze Beercoo-smile.

Beercoo werkt ook voor:

Olivio over Beercoo

Om deze video te bekijken moeten de voorkeuren-cookies geaccepteerd zijn.

Cookie-instellingen beheren

"Ik werk al bijna 8 jaar bij Beercoo. Dat bevalt me nog steeds goed. Ik sta gewoon heel sterk voor Beercoo."

-Olivio, medewerker Portiekonderhoud