Werkwijze

Wij willen een leuk bedrijf zijn. Leuk om met én bij te werken. Vandaar de smiley als logo en onze pay off: Da’s Leuk! De mate van uw tevredenheid als opdrachtgever gaat hand in hand met de capaciteiten en tevredenheid van onze medewerkers. Door onze medewerkers een solide basis te geven bestaand uit coaching, opleiding, aandacht en positiviteit, zijn zij in staat om excellente kwaliteit te leveren met een lach!

Lees meer over ons:

Onze beste ambassadeurs

Dat veel medewerkers zich thuis voelen bij Beercoo blijkt wel uit het lage personeelsverloop van de afgelopen jaren. En trouwe medewerkers zijn onze beste ambassadeurs! Ook het ziekteverzuim bij Beercoo ligt veel lager dan het landelijk gemiddelde in de branche. Maar áls medewerkers ziek zijn.. vergeten wij ze niet. We sturen een kaartje of een fruitmand en komen bij langer ziekteverzuim altijd even op bezoek.

Nog leuker!

Natuurlijk heeft Beercoo ook een personeelsblad en een personeelsvereniging. Gedurende het jaar vinden verschillende activiteiten plaats – van eindejaarsfeest tot familiedag – om weer eens bij te praten met collega’s. Dat maakt werken bij Beercoo leuker! Daarnaast stimuleren we onze medewerkers het beste uit zichzelf te halen, door hen opleidingen en cursussen aan te bieden. Inmiddels heeft Beercoo hierdoor zelfs de status van top20-opleider gekregen.

 

Aan de slag met of bij Beercoo

Spreekt onze manier van werken u aan? En wilt u graag weten hoe wij de schoonmaak van uw pand aanpakken? Neem dan meteen contact met ons op!

Wilt u samen met ons de SMILE uitdragen? Op www.werkenbijbeercoo.nl vindt u alle actuele vacatures.

Onze tevreden klanten

Zeer positief! Goede kwaliteit van schoonmaak. Zaken die minder goed lopen worden snel opgepakt en opgelost. Een aanrader!

Margot Dalingam – ORTEC International

Klanten beoordelen Beerco Schoonmaakgroep met 7.5/10.
Gebaseerd op 103 ervaringen.

Beercoo werkt ook voor:

Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Pensioenfonds
Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Medisch Hart Bleiswijk
Referentie_Stichting_Librijn

Waarom Jacqueline voor Beercoo kiest

Video afspelen

"Ik maak samen met een collega schoon bij een pensioenfonds in Zoetermeer. Dat doe ik met veel plezier. En naar volle tevredenheid van Beercoo én van de klant. Ze vinden mij een topper. Daar ben ik hartstikke trots op! Zo kreeg ik pas geleden van Beercoo een certificaat en een cadeaubon. Omdat ze zo blij met me zijn. En ook van het pensioenfonds kregen mijn collega en ik een bos bloemen. Ik voelde me echt in het zonnetje gezet."

-Jacqueline, Schoonmaakster