Werkwijze

We willen een leuk bedrijf zijn voor onze klanten… maar ook voor onze medewerkers. Ons sociale beleid richt zich daarom vooral op het welzijn en de betrokkenheid van onze medewerkers. Mensen die goed in hun vel zitten, presteren immers beter.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contactpersonen bekijken

Onze beste ambassadeurs

Dat veel medewerkers zich thuis voelen bij Beercoo blijkt wel uit het lage personeelsverloop van de afgelopen jaren. En trouwe medewerkers zijn onze beste ambassadeurs! Ook het ziekteverzuim bij Beercoo ligt veel lager dan het landelijk gemiddelde in de branche. Maar áls medewerkers ziek zijn.. vergeten wij ze niet. We sturen een kaartje of een fruitmand en komen bij langer ziekteverzuim altijd even op bezoek.

Nog leuker!

Natuurlijk heeft Beercoo ook een personeelsblad en een personeelsvereniging. Gedurende het jaar vinden verschillende activiteiten plaats – van BBQ tot Tennistoernooi – om weer eens bij te praten met collega’s. Dat maakt werken bij Beercoo leuker! Daarnaast stimuleren we onze medewerkers het beste uit zichzelf te halen, door hen opleidingen en cursussen aan te bieden. Inmiddels heeft Beercoo hierdoor zelfs de status van top20-opleider gekregen.

Aan de slag met of bij Beercoo

Spreekt onze manier van werken u aan? En wilt u graag weten hoe wij de schoonmaak van uw pand zullen aanpakken? Neem dan contact met ons op.

Ambieert u juist een functie bij Beercoo? Op www.werkenbijbeercoo.nl vertellen we u daar alles over. Daar vindt u tevens alle actuele vacatures.

Jacqueline over Beercoo

Om deze video te bekijken moeten de voorkeuren-cookies geaccepteerd zijn.

Cookie-instellingen beheren

"Ik maak samen met een collega schoon bij een pensioenfonds in Zoetermeer. Dat doe ik met veel plezier. En naar volle tevredenheid van Beercoo én van de klant. Ze vinden mij een topper. Daar ben ik hartstikke trots op! Zo kreeg ik pas geleden van Beercoo een certificaat en een cadeaubon. Omdat ze zo blij met me zijn. En ook van het pensioenfonds kregen mijn collega en ik een bos bloemen. Ik voelde me echt in het zonnetje gezet."

-Jacqueline,