Glazenwasserij

Wie kent ze niet…de glazenwassers van Beercoo! Gediplomeerde vakmensen, bekend met de veiligheidsvoorschriften in en rond uw pand. De garantie voor streeploze ramen op de eerste, maar ook op de twintigste verdieping van uw kantoor, school, VvE, appartementencomplex of bedrijf.

Vrijblijvende offerte aanvragen Werkgebied bekijken

Schone ramen en verzorgde gevel

Regelmatig gewassen ramen bieden u prettig zicht en goede lichtinval. Het reinigen van de directe omlijsting en kozijnen zijn daarbij ook van belang. Aanvullend kan periodiek of éénmalige gevelreiniging nodig zijn om de rest van uw gevel in conditie te houden. Bijvoorbeeld RVS, aluminium, kunststof, beton of het metselwerk.  Het verlengt de levensduur van uw gevel en glas. Én het maakt een verzorgde indruk!

Glazenwasser met streeploos resultaat in alle omstandigheden

De glazenwassers van Beercoo gaan voor een streeploos resultaat op de 1ste, maar ook op de 20ste verdieping. Om dat te bereiken maken we gebruik van verschillende technieken en hulpmiddelen:

  • klassieke glasbewassing
  • telescoop glasbewassing
  • hoogwerker, (rol)steiger of hangbak / gevelinstallatie

U kunt ervan op aan dat wij kiezen voor de werkwijze en hulpmiddelen die het beste resultaat geven tegen de laagste kosten.

Veiligheid

Voor onze glazenwassers, de bewoners, bezoekers en omstanders maken wij werk van veiligheid. Beercoo is VCA*-gecertificeerd. Het uitvoeren van een  risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) en ervaren en opgeleide glazenwassers zijn daar onderdeel van. Onze glazenwassers beschikken over:

  1. het Vakdiploma Glazenwasser (SVS)
  2. het diploma basisveiligheid (VCA)
  3. up-to-date kennis en vaardigheden voor het werken met hoogwerkers, e.d.

Werkgebied

Ons werkgebied beslaat de regio’s Rotterdam, Den Haag en het Groene Hart. Voorbeelden van gemeenten waar wij veel te vinden zijn:

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen Contactpersonen bekijken

Tevreden klanten

Prima schoonmaakbedrijf. Snelle communicatie. Bijna van iedereen hebben wij het GSM nummer.

Villapark 3 B.V.,

Klanten beoordelen Beercoo Schoonmaakgroep met 7.5/10. Gebaseerd op 103 ervaringen.

Beercoo werkt ook voor: