Branches

Organisaties en gebouwen verschillen. En daarmee ook de manier waarop uw gebouw wordt gebruikt. Als schoonmaakdienstverlener spelen wij in op uw specifieke behoeften en leveren wij maatwerk.

Lees meer over onze branches:

Schoonmaak afgestemd op uw behoefte

Wat doet uw bedrijf of organisatie precies? Betreft het een wooncomplex, kantoor of hotel? Of juist een school, praktijk of bouwbedrijf. En wat zijn uw openingstijden, hoe is uw bezetting en aanloop van gasten of bezoekers?

Hoewel voor ieder type bedrijf vloeronderhoud, interieuronderhoud en sanitaironderhoud nodig is, kan de aanpak en benodigde frequentie van schoonmaakwerkzaamheden behoorlijk verschillen. Immers afhankelijk van uw corebusiness verschilt de soort en hoeveelheid vervuiling. Een hotel is tenslotte anders dan een garagebedrijf…

Dit zijn allemaal aspecten waar wij rekening mee houden. Onze dienstverlening is toegesneden op verschillende branches / doelgroepen en uw specifieke wensen en omstandigheden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ed van Dijk

sales manager

Elke branche heeft zijn eigen uitdagingen

Hotel

Wooncomplexen

Paramedisch

Kantoren

Leisure

Onderwijs en kinderdagverblijven

Beercoo werkt ook voor:

Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Pensioenfonds
Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Medisch Hart Bleiswijk
Referentie_Stichting_Librijn

Waarom Beercoo?

Slimmer, Makkelijker &
Gedreven schoonmakers

Van interieurschoonmaak tot glazenwasserij. De vakmensen van Beercoo staan met een SMILE voor u klaar. Wij werken veelal in kantoren, hotels, (para)medische praktijken, scholen en wooncomplexen.

Wij zijn een familiebedrijf dat inzet op (hard) werken met plezier. Positief, enthousiast en een tikkeltje eigenwijs. Onze schoonmakers staan bij ons op nummer 1. Zijn zij tevreden en blij, dan maken ze u als klant tevreden en blij. Zo simpel is het. Het is leuk werken met én bij Beercoo. Vandaar ons smileylogo en onze pay off “da’s leuk!”