Over Beercoo

Van een eenmanszaak is Beercoo gegroeid naar een professioneel schoonmaakbedrijf met twee vestigingen, 850 schoonmakers en een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contactpersonen bekijken

Schoonmaakbedrijf Beercoo van eenmanszaak tot… 

In 1986 startte Patrick de Beer vanuit een garagebox in Bleiswijk. Inmiddels heeft Beercoo twee vestigingen. De eerste vestiging bevindt zich in Bergschenhoek (Gemeente Lansingerland, gelegen tussen Zoetermeer en Rotterdam). De tweede vestiging staat in Woerden. Met meer dan 35 jaar ervaring en 850 medewerkers zet Beercoo zich in voor opdrachtgevers in de regio Rijnmond, Haaglanden, Utrecht en de Randstad. Wilt u meer weten over onze geschiedenis? Lees dan meer over 30 jaar Beercoo!

Schoonmaakbedrijf Beercoo, da’s leuk!

Beercoo zet in op (hard) werken met plezier. Positief en enthousiast. Het moet “leuk werken zijn met en bij Beercoo”. Vandaar ook ons logo, de vrolijke smiley, en de pay-off: “da’s leuk!”. Aandacht voor mensen, opdrachtgevers en medewerkers, speelt hierin een belangrijke rol. Onze leidinggevenden hebben daar de ruimte voor. Hier ziet u wie dat zijn. Bovendien doen onze goed opgeleide medewerkers hun werk met plezier en passie voor het vak. Wij stimuleren het volgen van interne- en externe training en opleidingen. Daarmee behoren wij tot de TOP 20 Grootste Opleiders in onze branche.

Wat maakt Schoonmaakbedrijf Beercoo schoon?

Van kantoren, hotels, scholen, wooncomplexen & openbare ruimten (portieken / trappenhuizen) tot bouwketen. Bij branches gaan wij hier dieper op.

Welke diensten levert Schoonmaakbedrijf Beercoo?

Wie zijn onze klanten?

Zo’n 65% van onze klanten zijn ondernemingen in het MKB met een kantoor/bedrijfspand of hotel. Ook basis- en middelbare scholen, middel tot grote bedrijven en kantoorhoudende organisaties zijn wij van dienst. Daarnaast werken wij veel voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, VvE’s en VvE beheerders.

Is Beercoo gecertificeerd?

Wij voldoen aan meerdere (inter)nationale normen. Een overzicht hiervan vindt u bij Certificeringen & Garanties. De verschillende normeringen stellen strenge eisen op het gebied van kwaliteit (ISO 9001), milieu en wet- en regelgeving (ISO 14001) en veiligheid (VCA*). Ook zijn wij in bezit van het OSB-keurmerk. Dit keurmerk staat voor betrouwbare bedrijven, die beschikken over de juiste vakkennis, die goed omgaan met hun medewerkers en de vereiste belasting en premies betalen. Onafhankelijke certificerende instellingen controleren ons hierop.

Waar is ons schoonmaakbedrijf zoal actief?

Wij zijn actief in de regio Rijnmond, Haaglanden, Utrecht en de Randstad. Bekijk ons werkgebied. Daar ziet u waar u op ons kunt rekenen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen Onze diensten bekijken

Neem contact op

Ed van Dijk

sales manager

Tevreden klanten

Ik ken Beercoo al jaren en de ervaringen met Beercoo bij mijn vorige werkgever hebben ertoe bijgedragen dat ik opnieuw voor Beercoo heb gekozen.

Marianne Veldhuizen, Maximum Alliances B.V.

Klanten beoordelen Beercoo Schoonmaakgroep met 7.5/10. Gebaseerd op 103 ervaringen.

Beercoo werkt ook voor: