Schoonmaak wooncomplexen

In 1991 verstrekte de toenmalige woningbouwvereniging ‘Berkel en Rodenrijs’ (nu 3B Wonen) Beercoo de opdracht voor het schoonhouden van onze eerste portieken. Destijds deden onze glazenwassers dit ‘klusje’ erbij. Tegenwoordig pakken we dit anders aan…

Vrijblijvende offerte aanvragen Werkgebied bekijken

Gespecialiseerde afdeling Portiekonderhoud

Momenteel werken binnen onze afdeling Portiekonderhoud ruim vijftig vaste en enthousiaste schoonmakers. U bent ons vast weleens tegengekomen in het verkeer. Met volledig uitgeruste bedrijfsauto’s ontbreekt het hen aan niets om tot een goed resultaat te komen.

Ook sociale vaardigheden tellen

Naast enthousiasme en de juiste middelen en materialen zijn ook sociale aspecten onmisbare ingrediënten waar onze medewerkers over beschikken. Een portiek, trappenhuis of entree is immers de plaats waar mensen ‘thuiskomen’. Daar treffen buren elkaar voor een praatje. Het openhouden van de deur voor een oudere bewoner of voor iemand met een tas vol boodschappen. Ook vriendelijk gedag zeggen is wel zo sociaal én prettig thuiskomen.

Aandacht voor knelpunten

Vaktechnisch gezien heeft ieder complex zo zijn knelpunten. RVS-liften, een ‘muffe’ lucht, altijd zand op de toegangsdeur en ‘vingers’ op de spiegels in de lift. Met vaste medewerkers op een project weten wij wat de ‘aandachtspunten’ zijn. En besteden daar gepaste aandacht aan.

Zijn de schoonmakers wel geweest?

Onze schoonmaker heeft niet één maar tientallen klanten per locatie. Alle bewoners van het complex! Wij kennen de kreten als “zijn de schoonmakers wel geweest?” alleen van horen zeggen. Door bewoners te groeten, een aangename geur achter te laten, aandacht aan knelpunten te besteden en vast te houden aan een vast rooster en tijdstip voorkomen wij dat. Dat waarderen bewoners en voorkomt klachten aan het adres van beheerders.

Schoongarantie? Het bestaat!

Blije bewoners én beheerders. Daar gaan wij voor! Lees meer over onze 7 zekerheden voor VvE’s en wooncomplexen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen Contactpersonen bekijken

Neem contact op

Ed van Dijk

accountmanager plus

Stuur bericht

(088) 233 72 21

Tevreden klanten

Door de vaste contacten met Beercoo is communicatie over en weer duidelijk en helder. Het kantoor wordt (dagelijks) goed schoongemaakt. Als er iets is, dan weten we elkaar te vinden.

De Goede Woning, Monique Hoek.,

Klanten beoordelen Beercoo Schoonmaakgroep met 7.5/10. Gebaseerd op 93 ervaringen.

Beercoo werkt ook voor: