Schoonmaakbedrijf Woerden

Barwoutswaarder, Honthorst, Polanen tot bedrijfsterrein Middelland waar we zelf gevestigd zijn. Het maakt ons niet uit waar uw bedrijf, praktijk of VvE zit, met plezier verzorgen wij ook bij u de schoonmaak. Beercoo Schoonmaakgroep is hét schoonmaakbedrijf in Woerden!

Lees meer over ons:

Uw schoonmaakpartner in Woerden

Bij Beercoo hechten we veel waarde aan het werkplezier van onze medewerkers. We zorgen dat de schoonmakers die bij u aan de slag gaan correct zijn geïnstrueerd en over de juiste materialen en middelen beschikken. Met onze Beercoo vestiging in Woerden, zijn we altijd bij u in de buurt. De medewerkers die bij u aan de slag gaan, wonen in de omgeving van uw kantoorpand, woningcomplex, school, medisch centrum of kinderdagverblijf.

Compleet pakket aan schoonmaakdiensten

  • Interieuronderhoud
  • Glazenwasserij
  • Specialistische reiniging
  • Natuursteenrenovatie
  • Gevelonderhoud
  • Levering sanitaire artikelen

Door een goede voorbereiding, de inzet van gekwalificeerde mensen en het gebruik van de juiste materialen, verlenen wij een dienst van hoge kwaliteit. We blijven echter altijd kijken of we ons werk beter, leuker of efficiënter kunnen doen. Daarom controleren we ons werk op drie facetten: resultaat, proces en beleving. Zo bent u altijd verzekerd van een schone werkomgeving.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ed van Dijk

sales manager

Beercoo werkt ook voor:

Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Pensioenfonds
Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Medisch Hart Bleiswijk
Referentie_Stichting_Librijn