Schoonmaakbedrijf gezocht

Zoekt u een betrouwbaar professioneel schoonmaakbedrijf dat al uw schoonmaakzorgen uit handen neemt? Dan is Beercoo Schoonmaakgroep het schoonmaakbedrijf dat u zoekt. Wij regelen het voor u!

Lees meer over ons:

Enthousiaste en opgeleide schoonmakers

Onze enthousiaste en opgeleide medewerkers houden uw kantoor, hotel, school of portiek voor u schoon. Ons enthousiasme voor het schoonmaakvak vindt u terug in ons logo, de Beercoo smiley! Onderdeel daarvan is dat het leuk werken is met én bij Beercoo. Daarvoor investeren wij in goed contact met opdrachtgevers. En met Goed Werkgeverschap, van begeleiding tot opleiding, in onze medewerkers.

Beercoo schoonmaakgroep levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten. Of het nu gaat om interieuronderhoud, gevelrenovatie, glasbewassing of specialistische reiniging. Zowel de binnen- als buitenkant van uw pand is bij ons in goede handen.

Werkgebied

Wij zijn actief in vrijwel ieder dorp of stad in de Randstad en het Groene Hart. Van Den Haag tot Amersfoort en van Amsterdam tot Breda. We komen er al of zijn actief bij opdrachtgevers in de buurt.

Compleet pakket aan schoonmaakdiensten

  • Glasbewassing
  • Interieuronderhoud (schoonmaak kantoorpanden)
  • Natuursteenrenovatie
  • Gevelonderhoud
  • Leveren sanitaire artikelen
  • Specialistische reiniging

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ed van Dijk

sales manager

Beercoo werkt ook voor:

Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Pensioenfonds
Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Medisch Hart Bleiswijk
Referentie_Stichting_Librijn