Schoonmaakbedrijf Den Haag

Beercoo Schoonmaakgroep is al jaren actief als schoonmaakbedrijf in Den Haag. Van ambassade, hotel, kantoor tot middelbare school en Vereniging van Eigenaren.

Lees meer over ons:

Korte communicatielijnen: we regelen het

Goed contact tussen u en uw schoonmaakbedrijf is een vereiste voor een prettige samenwerking. Daarom investeren wij hier veel tijd en energie in. Als opdrachtgever van Beercoo krijgt u te maken met een vaste rayonleider, uw aanspreekpunt in Den Haag. Bij hem of haar kunt u terecht met al uw schoonmaakwensen en vragen. Hierdoor zijn we flexibel en reageren we snel als daar behoefte aan is. Met enthousiasme, vakkennis en goede begeleiding zorgen wij voor schone objecten en tevreden opdrachtgevers in Den Haag!

Compleet pakket aan schoonmaakdiensten

  • Interieuronderhoud
  • Glazenwasserij
  • Specialistische reiniging
  • Levering sanitaire artikelen
  • Natuursteenrenovatie
  • Gevelonderhoud

Enthousiaste en goed opgeleide medewerkers gaan aan de hand van heldere werkomschrijvingen bij u aan de slag. U weet wie u in huis heeft, wanneer ze komen en wat het programma is dat onze schoonmakers volgen.
Onze rayonleider in Den Haag onderhoudt nauw contact met u over de voortgang van de werkzaamheden. En bewaakt de kwaliteit van onze dienstverlening. Waar nodig stuurt hij/zij onze specialisten aan voor bijvoorbeeld specialistisch vloeronderhoud of glasbewassing.

Zoekt u alleen een glazenwasser voor uw bedrijf of VvE? Wij zijn ook uw glazenwasser in Den Haag!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ed van Dijk

sales manager

Beercoo werkt ook voor:

Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Pensioenfonds
Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Medisch Hart Bleiswijk
Referentie_Stichting_Librijn