Schoonmaakbedrijf Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs

Van het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk, het bedrijvenpark Oude Land in Berkel en Rodenrijs tot de Weg en Land te Bergschenhoek: Beercoo schoonmaakgroep is er actief! Bent u op zoek naar een lokaal en professioneel schoonmaakbedrijf? Vele bedrijven en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) uit de voormalige 3B-gemeenten gingen u al voor.

Lees meer over ons:

Uw schoonmaakbedrijf in Bleiswijk, Berkel & Rodenrijs en Bergschenhoek

In 1986 is Beercoo gestart vanuit een garagebox in Bleiswijk. Toen nog als onderhouds- en glazenwassersbedrijf. Tegenwoordig is Beercoo gevestigd in Bergschenhoek en uitgegroeid tot een professionele Schoonmaakgroep.

Met opgeleide en enthousiaste medewerkers, die veelal uit Lansingerland zelf komen, zorgen wij voor schone panden en tevreden klanten in Bleiswijk, Berkel & Rodenrijs en Bergschenhoek. Worden wij ook uw schoonmaakbedrijf? Informeer gerust naar onze referenties!

Enthousiaste en vakkundige medewerkers staan graag voor u klaar. Bovendien heeft u in onze rayonleider één vast contactpersoon die zorgt voor een succesvolle samenwerking met uw bedrijf.

Bent u alleen op zoek naar een glazenwasser voor uw bedrijf, bungalow of VvE? Wij zijn ook uw glazenwasser in Lansingerland!

Compleet pakket aan schoonmaakdiensten

  • Portiekonderhoud (VvE’s / wooncomplexen)
  • Interieuronderhoud (kantoren, bedrijfspanden en scholen)
  • Glazenwasserij
  • Natuursteenrenovatie
  • Bouwschoonmaak
  • Gevelonderhoud

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ed van Dijk

sales manager

Beercoo werkt ook voor:

Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Pensioenfonds
Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Medisch Hart Bleiswijk
Referentie_Stichting_Librijn