Specialistische Reiniging

Interieuronderhoud is het reguliere schoonmaakwerk op locaties als hotels, scholen en kantoren. Hoewel ‘‘dagschoonmaak’’ een trend is, staan wij op ieder gewenst moment voor u klaar. Naast het tijdstip van de schoonmaak is er ook nog de contractvorm waar u over na kunt denken. Wij maken u hieronder wegwijs in de mogelijkheden

Meeste gekozen:

Ervaren, goed opgeleide en flexibele handymen

Voor onze handymen is (bijna) niets te gek. Zij zijn ervaren, goed opgeleid en flexibel. En stropen hun mouwen op voor specialistische reinigingsklussen als:

Jaarlijkse reinigingsbeurt? Doe het in de winter

Wilt u uw productiehal of loods van top tot teen laten reinigen? Dan is de winterperiode daar een uitstekend moment voor. Als het buiten vriest, zetten we onze glazenwassers en gevelreinigers tegen een aantrekkelijk tarief in. Bovendien zijn zij gewend om met steigers en hoogwerkers te werken. Zo kunnen zij veilig op moeilijk bereikbare plaatsen in uw productieruimte of loods komen. Ze verwijderen het opgehoopte vuil en stof van hoge balken, ventilatoren en uit ventilatieroosters. En ze wassen meteen uw koepeldak of ramen.

Specialist in het renoveren van natuursteen vloeren

Het renoveren van natuursteen vloeren is een vak apart. Onze opgeleide specialisten hebben dankzij jarenlange ervaring voor elk probleem de oplossing.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ed van Dijk

sales manager

Beercoo Schoonmaakgroep is een klantvriendelijk bedrijf.
De medewerkers zijn vriendelijk en doen hun werkzaamheden met aandacht en zorg

Business Center Lansingerland,

Waarom Beercoo?

Schoonmaken van toetsenbord, beeldscherm en muis

Wij adviseren om vaste werkplekken twee keer per jaar te laten reinigen. Bij flexwerkplekken is het verstandig om dit elk kwartaal te doen. Medewerkers met een vaste werkplek zijn meestal immuun voor hun ‘eigen’ bacteriën. Bij flexwerkplekken komen medewerkers in aanraking met bacteriën van collega’s, wat verspreiding van virussen veroorzaakt. Gedurende de maanden hopen vetten, huidschilfers, kruimels, make-upresten en haren zich op tussen en in toetsenborden en computermuizen. Reinig je de werkplek niet, dan hebben bacteriën en schimmels vrij spel.

Zelf doen: Maandelijks uitkloppen toetsenbord

Door het toetsenbord eens per maand op zijn kop te houden en uit te kloppen, valt een groot deel van het grove vuil eruit. Dit scheelt al een hoop. Echter blijven kleine haren, kruimels en schilfers zitten die in de toetsen blijven hangen. Vandaar is het raadzaam om, naast het maandelijks uitkloppen, de toetsenborden, muizen en beeldschermen minimaal twee keer per jaar grondig te laten reinigen.

MG_1822-e1571918005639-450x450
MG_1822-e1571918005639-450x450
MG_1822-e1571918005639-450x450
MG_1822-e1571918005639-450x450

Beercoo werkt ook voor:

Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Pensioenfonds
Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Medisch Hart Bleiswijk
Referentie_Stichting_Librijn