Totaalpakket aan schoonmaakdiensten

Bij een schoonmaakbedrijf denkt u waarschijnlijk snel aan interieurschoonmaak. Dat is, ook binnen onze schoonmaakgroep, het grootste segment. Daarentegen hebben wij ook specialisten in huis voor portiekhouderhoud, specialistische reiniging, opleveringsschoonmaak, glasbewassing en de levering van sanitaire artikelen. Met deze verscheidenheid aan diensten zijn wij in staat uw pand optimaal onder handen te nemen. Wij doen alles voor een schone binnen- én buitenkant van uw locatie!

Regionaal karakter

Vanuit de locaties in Bergschenhoek en Woerden bedient Beercoo het groot Randstedelijk gebied. Wij zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, maar blijven ons regionale karakter behouden. Dat is onze kracht. We zitten in de buurt van onze klanten en kennen de omgeving door en door. Ook onze medewerkers komen uit alle hoeken van ons werkgebied. We hebben de kennis en capaciteiten van een grote speler, maar de identiteit en het familiegevoel van een kleine regionale partij.

Relatie Edelman over samenwerken met Beercoo

Branche-specifieke schoonmaak

Als schoonmaakbedrijf zorgen wij ervoor dat hotels, kantoren, onderwijsinstellingen, wooncomplexen en (para)medische praktijken in staat zijn optimaal te functioneren. Van de gevel tot de vloeren en het sanitair: wij zorgen voor een schone omgeving waar u uw medewerkers en gasten met een gerust hart ontvangt. Elke branche en locatie heeft andere aandachtspunten. Als ervaren schoonmaakgroep begrijpen we dat als geen ander. Wij leveren u daarom een maatwerk dienstverlening die volledig voldoet aan uw wensen.