Sneeuw op uw stoep, parkeerterrein of laad- en losperrons stoort uw werkzaamheden en kan ongevallen, schades en ergernis veroorzaken. Voorkom verrassingen en frustraties met Beercoo’s Sneeuwvrij Service.

Hoe werkt Beercoo’s Sneeuwvrij Service?

Zodra u van tevoren aangeeft van onze Sneeuwvrij Service gebruik te willen maken. Dan komen wij in actie op het moment dat Rijkswaterstaat een strooi melding afgeeft voor de Nederlandse wegen. Zolang die melding er is of als het blijft sneeuwen dan strooien wij of verwijderen wij de sneeuw.

Met professioneel materieel en enthousiaste medewerkers vegen of schuiven wij uw terrein snel en vakkundig schoon. Bovendien strooien we zout op het sneeuwvrijgemaakte oppervlak.

Zo blijft uw bedrijf veilig en goed toegankelijk voor klanten, leveranciers en medewerkers. En voorkomt u lelijke uitglijders!

Voorkom het inlopen van vuil, vocht en zout! Schoonloopmat voor 3 maanden

Speciaal om deze herfst- en winterperiode te overbruggen bieden wij u ook een oplossing tegen de inloop van vuil, vocht en zout. Schoonloopmatten houden vuil en vocht vast. Het gebruik vermindert daarmee de kans op uitglijden, het beschermt uw vloerbedekking en u behoudt een schone uitstraling van uw bedrijf.

De schoonloopmatten zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ook bepaalt u zelf of u kiest voor wekelijkse of 2 wekelijkse wisseling. De minimale periode is 3 maanden. Informeer naar de mogelijkheden!

Inventarisatie vooraf – offerte op maat

Een val, botbreuk of schade kost al gauw… Dat wil Beercoo juist voorkomen. Voordat we voor u aan de slag gaan, inventariseren wij wat u precies wilt en wat raadzaam is op uw locatie. Zo komen wij tot een overzicht van voor u uit te voeren handelingen en verwerken dit in een offerte op maat. Daarin nemen wij een vaste abonnementsprijs op voor de gehele winterperiode en daarnaast betaalt u alleen nog voor de handelingen die zijn verricht als het heeft gesneeuwd.

Uw voordelen met Beercoo’s Sneeuwvrij Service: