Schoongarantie? Het bestaat!

In opdracht van VvE’s, Woningcorporaties en VvE-beheerders houdt Beercoo al 25 jaar portieken, entrees en trappenhuizen schoon. Met de afdeling Portiekonderhoud heeft Beercoo zich in deze tak van sport gespecialiseerd en hebben wij u heel wat te bieden: schoongarantie!

Vraag een offerte aan Over Beercoo

Met de 7 zekerheden voor VvE’s een gegarandeerd schone portiek!

1. Betrouwbaar bedrijf, sinds 1986

Beercoo is al 30 jaar actief in de schoonmaakbranche. Als bedrijf hebben wij alle benodigde certificaten: ISO 9001, ISO 14001 en VCA*. U mag er dus vanuit gaan dat wij ons werk goed, milieubewust en veilig doen.

2. Altijd een proefperiode

Eerst zien, dan geloven. Daarom hanteren wij altijd een proefperiode van twee maanden. Zo kunnen u en uw buren eerst ervaren hoe het is om met ons te werken. Bevalt dat? Dan gaan we met elkaar verder.
3. Veel ervaring met VvE’s

3. Veel ervaring met Wooncomplexen en VvE’s

Woont u in een klein, groot, nieuwbouw of een bestaand complex? Wij houden het schoon. Wilt u graag van onze relaties vernemen hoe zij over onze dienstverlening denken? Wij brengen u graag in contact met relaties met een vergelijkbaar complex als het uwe. Ga er gerust eens kijken…

4. Altijd aanwezig met vakmensen

Wij werken met ervaren en opgeleide vakmensen. Op vaste dagen en altijd met vaste schoonmakers op een complex. Mochten zij op vakantie of eens ziek zijn, dan vallen wij terug op ‘vaste invallers’ of doen wij een beroep op onze vervangingspoule. Bij Beercoo hebben we meer dan 400 enthousiaste en bekwame collega’s.

5. Altijd een goede en eerlijke prijs

Het werkprogramma in uw complex bepaalt de kosten van de schoonmaak. Hoe vaak is het nodig om het glas te wassen of de vloer en de trappenhuizen schoon te maken? Een slim en uitgekiend werkprogramma bespaart u dus geld. Met onze jarenlange ervaring én specialisatie in portiekonderhoud zorgen we voor zo’n slim werkprogramma.

6. Altijd op zoek naar verbetering

Onze rayonleiders volgen nauwgezet hoe onze mensen het doen. Zij zijn uw vaste contactpersoon en aanspreekpunt. Ze nemen uitgebreid de tijd om met u stil te staan bij onze dienstverlening. Met behulp van ons klantbelevingsonderzoek zoeken wij naar concrete verbeteracties. We stemmen daarom de werkzaamheden goed met u af. En sturen in een vroeg stadium bij, mocht dan nodig zijn.

7. Altijd een oplossing

Naast het normale schoonmaakwerk en glasbewassing verzorgen wij ook specialistisch onderhoud en gevelonderhoud. Denk bijvoorbeeld aan het grondig schoonmaken van galerijen, het verwijderen van graffiti, het reinigen en renoveren van gevels of containers binnen en buiten zetten. Ook kunnen wij huismeesterdiensten voor u verzorgen. Kortom: wij doen écht alles.

Neem contact op

Machiel Hansum

manager portiekonderhoud

Tevreden klanten

Beercoo is al 8 jaar lang ons schoonmaakbedrijf. Machiel (rayonleider) is een top gozer die iedere keer weer klaar staat voor het theater.

Wietze, Isala Theater

Klanten beoordelen Beercoo Schoonmaakgroep met 7.5/10. Gebaseerd op 103 ervaringen.

Beercoo werkt ook voor: