Portiekonderhoud

Interieuronderhoud is het reguliere schoonmaakwerk op locaties als hotels, scholen en kantoren. Hoewel ‘‘dagschoonmaak’’ een trend is, staan wij op ieder gewenst moment voor u klaar. Naast het tijdstip van de schoonmaak is er ook nog de contractvorm waar u over na kunt denken. Wij maken u hieronder wegwijs in de mogelijkheden

Meeste gekozen:

Schone trappenhuizen, ramen en extra klussen

Dagelijks rijden in uw regio de vakmensen van Beercoo rond voor portiekonderhoud. Schone trappenhuizen, entrees en openbare gedeeltes, glazenwassen, extra klussen als het vervangen van verlichting, verwijderen van graffiti of het buitenzetten van afvalcontainers. Dat doen we met plezier en vakmanschap!

Beercoo Portiekonderhoud, de vaklieden voor:

Schoonmaak wanneer het u uitkomt!

Als opdrachtgever bepaalt u natuurlijk zelf wanneer wij komen schoonmaken. Onze enthousiaste en opgeleide medewerkers komen bij u schoonmaken wanneer het u uitkomt. Of dit nou in de ochtend, middag of avond is, maakt voor ons geen verschil. De ene medewerker werkt graag ’s ochtends, de ander werkt juist liever ’s avonds. Zo hebben wij elk tijdstip gemotiveerde schoonmakers die bij u aan de slag gaan.

Borgen van de schoonmaakkwaliteit

Zorgen dat we de juiste mensen hebben. Dat is wat ons betreft de belangrijkste vereiste als het gaat om kwaliteit. Hier stopt het echter niet. Om kwaliteit te borgen en waar mogelijk te verbeteren, maken wij gebruik van verschillende controlemethoden. Wij controleren ons werk op alle aspecten: resultaat, proces en beleving. Dit doen wij onder andere met DKS en VSR-KMS-controles en KlantBelevingsOnderzoeken (KBO). Door ons werk op deze manier te controleren, pakken wij verbeterpunten bij de bron aan. Dit levert u aantoonbare topkwaliteit op van onze schoonmaakwerkzaamheden.

Schoongarantie? Het bestaat!

Blije bewoners én beheerders. Daar gaan wij voor! Lees meer over onze 7 zekerheden voor VvE’s en wooncomplexen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Machiel Hansum

manager portiekonderhoud

Beercoo Schoonmaakgroep is een klantvriendelijk bedrijf.
De medewerkers zijn vriendelijk en doen hun werkzaamheden met aandacht en zorg

Business Center Lansingerland,

Waarom Beercoo?

MG_1822-e1571918005639-450x450
MG_1822-e1571918005639-450x450
MG_1822-e1571918005639-450x450
MG_1822-e1571918005639-450x450

Beercoo werkt ook voor:

Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Pensioenfonds
Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Medisch Hart Bleiswijk
Referentie_Stichting_Librijn