Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Welkom bij Beercoo Schoonmaakgroep – het toonaangevende schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken. Met meer dan 35 jaar ervaring in de schoonmaakbranche hebben wij bewezen de betrouwbare partner te zijn voor talloze bedrijven in de regio. Wij begrijpen dat een schone en hygiënische werkomgeving van cruciaal belang is voor uw bedrijf. Daarom bieden wij hoogwaardige schoonmaakdiensten op maat die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Lees meer over ons:

Schoonmaakbedrijf Beercoo

Het schoonmaken van kantoren, groothandels, VvE’s en scholen is iets waar wij sinds 1986 succesvol in zijn. Ook in Alphen aan den Rijn. Dat doen wij op onze eigen manier. Plezierig, goed en betaalbaar. Onze klanten ervaren dit. Daarom blijven zij klant en groeit ons bedrijf op een gezond manier door.

Compleet pakket aan schoonmaakdiensten

Met één vast aanspreekpunt – uw rayonleider – zorgen wij voor duidelijke en korte communicatie-lijnen. Bovendien kunt u ook bij hem of haar terecht voor andere schoonmaakdiensten:

Onze Amsterdamse opdrachtgevers

Al ruim 35 jaar zet schoonmaakbedrijf Beercoo zich met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers in voor tevreden opdrachtgevers in de regio Rotterdam. Wij stropen onze mouwen op om kantoren, wooncomplexen / VvE’s, Hotels en Scholen schoon en fris te houden. Intensief en prettig contact met klanten en medewerkers is voor ons essentieel.

Benieuwd wat wij in Amsterdam voor u kunnen betekenen?

Kies voor Beercoo Schoonmaakgroep, het betrouwbare schoonmaakbedrijf in Amsterdam dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij begrijpen het belang van een schone werkomgeving en streven ernaar om uw bedrijf in Amsterdam te laten schitteren. Neem vandaag nog contact met ons op via 088-2337266 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij u kunnen helpen. Verbeter uw werkomgeving met Beercoo Schoonmaakgroep!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ed van Dijk

sales adviseur

Beercoo werkt ook voor:

Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Pensioenfonds
Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Medisch Hart Bleiswijk
Referentie_Stichting_Librijn

Waarom Beercoo Schoonmaakgroep uw beste keuze is in Amsterdam:

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van professionele schoonmaakdiensten in Amsterdam. Onze diepgaande kennis van de lokale markt stelt ons in staat om aan de specifieke behoeften van Amsterdamse bedrijven te voldoen.

Uitgebreide schoonmaakdiensten:

Naast reguliere schoonmaak bieden wij ook gespecialiseerde diensten aan, zoals vloeronderhoud, glasbewassing, dieptereiniging en sanitair onderhoud. Hierdoor kunt u al uw schoonmaakbehoeften bij Beercoo Schoonmaakgroep vinden, wat tijd en moeite bespaart.

Milieuvriendelijke aanpak:

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van onze bedrijfsvoering. Wij gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakproducten en implementeren efficiënte werkmethoden om de impact op het milieu te minimaliseren.