Professionele desinfectie van meubilair en hardware

Het pand wordt alleen betreden door professionals die goed ingelicht zijn over de risico’s van het virus en beschermende kleding dragen. We desinfecteren al het meubilair met een vernevelaar en nemen handmatig alle contactpunten af (bureaus, deurklinken, trapleuning, handgrepen, etc.)

Een veilige werkplek is cruciaal. De computerapparatuur is daarvan de grootste bacteriebron. De muis, het toetsenbord en beeldscherm worden gereinigd. Dit zit standaard in de prijs inbegrepen. Voor ieder element gebruiken we nieuw wegwerppapier.

Voorwaarden voor goede desinfectie

Er mag niemand in het pand aanwezig zijn tijdens de werkzaamheden, aangezien het desinfectiemiddel schadelijk kan zijn voor de luchtwegen. Om die reden dragen onze mensen beschermende kleding en mondbescherming. Papier en losliggende spullen op bureaus dienen vooraf opgeborgen te zijn. Is dit niet het geval, dan kunnen wij niet werken met de vernevelaar, maar nemen wij handmatig het bureau af waar we bij kunnen.

Bekijk in de video hieronder hoe wij te werk gaan. Heeft u onze cookies niet of gedeeltelijk geaccepteerd? Bekijk de video dan via deze link op vimeo.

Interesse? Of wilt u desinfectie artikelen aanschaffen voor eigen gebruik? Neem contact op met Ed van Dijk voor alle mogelijkheden en prijzen.