Na de overname in 2015 nu een naamsverandering

dejo-is-beercoo-naamsverandering-woerdenIn 1977 werd DEJO – De Enige Juiste Organisatie – opgericht. Destijds startte Jan van den Heuvel zijn schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Via Oudewater streek Dejo in 1991 neer op het bedrijventerrein Middelland in Woerden, toen nog aan de Pelmolenlaan 13.

In maart 2015 werd het bedrijf overgedragen aan de broers Patrick en Vincent de Beer. Daarmee werd Dejo een zusterbedrijf van Beercoo Schoonmaakgroep uit Bergschenhoek. Algemeen manager Boukje Domburg, al sinds 1994 bij Dejo werkzaam, is nog steeds verantwoordelijk voor alle schoonmaak- en glasbewassingsactiviteiten in Woerden. In januari 2018 verhuisde Boukje met haar team naar een nieuwe locatie in Woerden aan de Pompmolenlaan 19c. Met inmiddels 125 medewerkers is Dejo vooral actief in het Groene Hart / Midden Nederland.

Dejo heet per 1 maart 2018 Beercoo

Drie jaar geleden werd Dejo Schoonmaakorganisatie een zusje van Beercoo Schoonmaakgroep. Sinds maart 2015 zijn Dejo en Beercoo achter de schermen steeds meer samen gaan werken, zodat het een logische stap werd om ook ‘voor de schermen’ samen te gaan. Daarom heet Dejo per 1 maart Beercoo. En doet ook het logo van Beercoo, een vrolijke rode smiley, en de pay off: da’s leuk! zijn intrede in het Groene Hart.

De pure Schoonmaakbelofte & de Smiley

Op een leuke manier doorgroeien en daarbij een regionaal karakter houden is het streven van Beercoo. Daarbij gaan voor excellente kwaliteit, optimale klantbeleving en een smiley op het gezicht bij onze medewerkers, klanten, leveranciers en omgeving. Bij Dejo stond “Pure schoonmaakbelofte” centraal met vakbekwame medewerkers, heldere afspraken en goede afstemming. Daarmee passen beide bedrijven prima bij elkaar. Dat is in de afgelopen drie jaar ook gebleken.

Wilt u meer weten over Beercoo en onze diensten in Woerden en omgeving? 

Neem dan contact met ons op via 088-2337266 of kijk op de contactpersonenpagina. Hier vindt u ook de leidinggevenden van de regio het Groene Hart.