Schoonmaak wooncomplexen

Een frisse hal bij binnenkomst, blinkende RVS-liften en heerlijk geurende galerij. Da’s leuk thuiskomen! Met plezier verzorgt Beercoo de schoonmaak en het gevel- en portiekonderhoud voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), vastgoedbeheerders en woningbouwverenigingen.

Gespecialiseerde afdeling Portiekonderhoud

Momenteel werken binnen onze afdeling Portiekonderhoud ruim vijftig vaste en enthousiaste schoonmakers. U bent ons vast weleens tegengekomen in het verkeer. Met volledig uitgeruste bedrijfsauto’s ontbreekt het hen aan niets om tot een goed resultaat te komen.

Ook sociale vaardigheden tellen

Naast enthousiasme en de juiste middelen en materialen zijn ook sociale aspecten onmisbare ingrediënten waar onze medewerkers over beschikken. Een portiek, trappenhuis of entree is immers de plaats waar mensen ‘thuiskomen’. Daar treffen buren elkaar voor een praatje. Het openhouden van de deur voor een oudere bewoner of voor iemand met een tas vol boodschappen doen onze vakmensen met plezier. Ook vriendelijk gedag zeggen is wel zo sociaal én prettig thuiskomen.

Aandacht voor knelpunten

Vaktechnisch gezien heeft ieder complex zo zijn knelpunten. RVS-liften, een ‘muffe’ lucht, altijd zand op de toegangsdeur en ‘vingers’ op de spiegels in de lift. Met vaste medewerkers op een project weten wij wat de aandachtspunten zijn. En besteden daar gepaste aandacht aan.

Zijn de schoonmakers wel geweest?

Onze schoonmaker heeft niet één maar tientallen klanten per locatie. Namelijk alle bewoners van het complex! Door bewoners te groeten, een aangename geur achter te laten, aandacht aan knelpunten te besteden en vast te houden aan een vast rooster en tijdstip, weten de bewoners zeker dat we zijn geweest. Het is fris, schoon en uitnodigend. Dat waarderen bewoners en voorkomt klachten aan het adres van beheerders.

Schoongarantie? Het bestaat!

Blije bewoners én beheerders. Daar gaan wij voor! Lees meer over onze 7 zekerheden voor VvE’s en wooncomplexen.

Beercoo werkt ook voor:

Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Pensioenfonds
Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Medisch Hart Bleiswijk
Referentie_Stichting_Librijn