Hotel schoonmaak

Beercoo Schoonmaakgroep is een professioneel schoonmaakbedrijf dat een breed scala aan schoonmaakdiensten biedt, waaronder housekeeping voor hotels. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten die voldoen aan de unieke behoeften en voorkeuren van elk van onze opdrachtgevers.

Waarom EasyHotel voor Beercoo kiest

Zekerheid van Schoon

In de eerste plaats moeten uw hotelkamers schoon zijn en er strak bij staan (alles recht en aangevuld?). Bij het betreden van de kamer zijn dat de dingen die opvallen. Vooral als het niet in orde is melden uw gasten dat in hun review over uw hotel.

Onze medewerkers zijn ervaren, getraind en opgeleid. Bovendien voert Beercoo na schoonmaak kwaliteitsinspecties uit.

Dubbel flexibel: maatwerk en (kosten)efficiënt

Uw veeleisende gast slaapt nog. Andere gasten checken al uit. Terwijl uw nieuwe gasten zich straks al willen inchecken. De kamermeisjes zullen dus al aan de slag moeten, maar zonder overlast te veroorzaken. Onze supervisor vangt dit voor u op door de kamermeisjes gespreid in te roosteren én te kiezen voor ‘stille’ hulpmiddelen.

Het gespreid en slim plannen zorgt voor maatwerk en efficiency. Bovendien is Beercoo dubbel flexibel: door de contractvorm en werkprogramma’s te kiezen die het beste bij u en uw budget passen! Van een uitgekiend basisprogramma met daarbij de periodieke beurten op afroep tot contractvormen waarbij u voornamelijk variabele kosten heeft. Dat bedoelen wij met dubbel flexibel!

Gastvrij

“Tot hoe laat kan ik ontbijten?” of “hoe kom ik gemakkelijk in het centrum?” zijn vragen die uw gasten aan de house keeping stellen. Daar bereiden wij hen op voor. Tenslotte zijn het wel onze medewerkers, maar maken zij deel uit van uw hotel!

Ook volgen de kamermeisjes en supervisors een gastvrijheidstraining. En zien we er in de praktijk op toe hoe men met gasten omgaat en er representatief uitzien.

Beercoo werkt ook voor:

Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Pensioenfonds
Referentie Beercoo Schoonmaakgroep Medisch Hart Bleiswijk
Referentie_Stichting_Librijn