Winnares Neeltje blikt terug op “Directeur voor één dag”

 

 

 

 

“Ik kreeg echt het gevoel dat ik gewaardeerd werd!”

Tijdens de Beercoo Smile Day hield Neeltje een boeiend betoog over wat zij zou doen als directeur van Beercoo. Zij kreeg van haar collega’s de meeste stemmen. Daarmee won zij Vincent de Beer, normaliter de directeur, als assistent voor haar projecten.

Allereerst keken we met Neeltje terug op de Beercoo Smile Day zelf. “Helemaal super! Ik had zoiets nog nooit meegemaakt. We werden ontvangen op de rode loper en kregen bij binnenkomst een drankje. Veel collega’s hadden wat lekkers voor ons gekookt. Echt leuk! Ik kreeg echt het gevoel dat ik gewaardeerd werd!”

Als winnares van de workshop “Directeur voor één dag” heeft directeur Vincent de Beer Neeltje een avond geassisteerd bij de schoonmaak van een kantoor in Oud-Beijerland. Neeltje zei hierover: “In het begin was het best even wennen. Het is toch de directeur die jou komt helpen. Maar op een gegeven moment deed ik maar alsof het heel normaal was. Uiteindelijk was het echt een hele leuk avond, waarbij we ook genoeg gelachen hebben.”

Neeltje zelf had ook al tips opgevolgd die zij van haar collega’s kreeg op de Beercoo Smile Day. “Op veel toiletten kijk je recht in de toiletborstelhouder. Dat is geen prettig gezicht. Op mijn panden draai ik deze om. Op één toilet bleven de heren de toiletborstelhouder steeds zo draaien dat je erin keek. Totdat ik vlak voor Sinterklaas een gedicht had opgehangen in het toilet. De heren moesten hier erg om lachen. Sindsdien staat ook hier de toiletborstelhouder netjes met de gesloten zijde naar je toe.”