Wij maken het leuker

Waarom doen wij wat we doen? Wat drijft ons om elke dag met een lach te werken? Directeur Vincent legt het uit.

Onze SMILE visie

Onze visie is: wij maken het leuker. Voor iedereen waarmee wij werken. We organiseren allerlei leuke dingen voor onze mensen. Dagjes uit met het gezin en collega’s, verkiezingen om onze toppers in het zonnetje te zetten, persoonlijke cadeaus bij mijlpalen in hun leven en straks weer voor alle medewerkers en hun partners een spetterend kerstfeest.

De realiteit is echter dat een aantal medewerkers het (privé) niet zo leuk heeft. Bijvoorbeeld door financiële problemen of doordat ze de taal niet goed spreken. Om het ook voor hen leuker te maken, organiseren we taaltrajecten en hebben we een collectieve ziektekostenverzekering. We geven daarnaast de workshop Subsidies & budgettering, we hebben een budget coach en we organiseren de Beercoo Bazaar. Dit is een gratis tweedehands kleding- en speelgoedbeurs vlak voor de feestdagen.

De smile staat voor oprechte aandacht geven – aan iedereen. Zitten medewerkers goed in hun vel, dan heb je daar als klant profijt van. Gelukkige collega’s leveren happy klanten op. Dus zetten wij onze mensen op nummer 1.

                    Vincent de Beer

Meer weten over onze visie? Bekijk onze video voor het OSB-congres hieronder of bekijk de video hier op Vimeo.

Om deze video te bekijken moeten de voorkeuren-cookies geaccepteerd zijn.

Cookie-instellingen beheren