Wat hebben Vincent de Beer, Maarten van der Weijden en Tamara van Ark met elkaar gemeen?

Op 23 november 2018 vond het OSB-Congres plaats met het thema: ‘Heldere blik op de schoonmaakbranche: de kansen van maatschappelijke veranderingen’. Het Haagse Louwman Museum was het decor voor deze eerste editie. Tijdens het congres gaven prominenten hun visie op maatschappelijke veranderingen binnen de schoonmaaksector, waaronder staatssecretaris Sociale Zaken & Werkgelegenheid Tamara van Ark, Olympisch kampioen openwater, Elfstedenheld Maarten van der Weijden en Vincent de Beer.

Innovatie en sociaal ondernemen

Als onderdeel van het programma vertelden twee groepjes ondernemers over hun initiatieven op het gebied van innovatie en sociaal ondernemen. Voor het laatste onderwerp betraden Gaby Westelaken van GWS dé Schoonmaker, Karin van Elten van Glazenwasserij Van Elten en onze Vincent de Beer het podium. Van Elten vertelde over de aanpak van de schuldenproblematiek van glazenwassers, Westelaken over hoe mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen en Vincent sprak over hoe hij goed werkgeverschap binnen Beercoo concreet maakt. 

Beercoo bedrijfsvideo

Voorafgaand aan van het congres kwam een filmploeg op ons kantoor in Bergschenhoek om Vincent het hemd van het lijf te vragen. Wat voor bedrijf is Beercoo? Wat betekent die Smile? Hoe zit de visie verweven in het bedrijf en waaruit blijkt dat? De video toont de essentie van waar wij voor staan. Het moet leuk werken zijn met én bij Beercoo en onze medewerkers staan daarbij op nummer één.

Bekijk hieronder de video!

Om deze video te bekijken moeten de voorkeuren-cookies geaccepteerd zijn.

Cookie-instellingen beheren