Vijf tips voor een uitnodigend toilet!

Voor een fris en uitnodigend toilet is goede en frequente schoonmaak natuurlijk onmisbaar. Maar er is meer… Hieronder 5 tips waarmee u uw gasten, collega’s en u zelf een groot plezier doet!

1. Hygiëne

Zorg voor goede voorzieningen voor het wassen en drogen van uw handen. Zo zijn losse handdoeken of hete luchtblowers meestal niet optimaal. Er zijn veel geschikte alternatieven voor handen. Ook kunt u denken aan damesverbandcontainers, geleegd door een professional. Of ‘toiletseatcleaners’ voor het reinigen van de toiletbril.

2. Comfort

Misgrijpen op het toilet is altijd vervelend. Of dat nu om toiletpapier, zeep of handdoekjes gaat. Door een slimme combinatie te maken van het type vulling en dispenser grijpt u vrijwel nooit mis. Bovendien is er veel verschil in kwaliteit & comfort tussen de vullingen.

3. Uitstraling & beleving

In de loop der tijd kan in de sanitaire ruimte een variëteit ontstaan aan middelen, materialen, dispensers en toebehoren. Kies dispensers, afvalbakken en toiletborstels die bij elkaar passen. Voorkom een ratje toe aan producten met een vast assortiment. Ook een goede luchtverfrisser doet wonderen voor de beleving!

4. Gemak

Niet langer meer zelf de voorraad bewaken, spullen bestellen, levering controleren, opbergen en tenslotte aanvullen? We doen het graag voor u. Bovendien heeft u zo meer tijd voor uw eigen werk!

5. Lagere kosten

De keuze voor het type dispenser en het soort vulling heeft veel invloed op de hoeveelheid verbruik en dus kosten. Met een slimme keuze op dit vlak kunt u besparen op verbruik. Zo ligt het verbruik van schuimzeep ongeveer 50% lager. De grootste winst is meestal te behalen bij papierenhanddoekjes. Zo zijn C-gevouwen handdoekjes goedkoop in aanschaf, maar is de verspilling dikwijls aanzienlijk.

Benieuwd wat handig is in uw sanitair? Neem dan direct contact op voor vrijblijvend en kosteloos advies.