Uitreiking Schoonmaker van het Jaar verkiezing 2019

Onze collega’s Suse en Aydin horen bij de beste 5 schoonmakers van Nederland! En het housekeeping team van Wings hotel is één van de 5 beste teams. Anderen gingen er vanavond met de titel vandoor, maar wat zijn we trots op deze prachtige mijlpalen!

Golden Service Awards gala

In Buitenplaats Kameryck in Kamerik organiseerde de Golden Service Awards een fantastisch gala. Na de verschillende selectieronden streden de 5 beste schoonmakers én schoonmaakteams van Nederland vanavond om de titel Schoonmaker en Team van het Jaar. Extra spannend was het voor ons dit jaar. Met drie nominaties waren de verwachtingen hoog gespannen. Hoewel de eretitel aan onze neus voorbij ging, zijn wij beretrots op onze collega’s!

Sonja van VvE Westerlaantoren nog altijd blij met Aydin: “Aydin toont altijd interesse en is altijd behulpzaam. We hebben heel veel vertrouwen in hem en zijn vermogen om na te denken is heel waardevol.”

Ricardo, direct leidinggevende over Aydin: “Aydin gaat altijd een stukje verder voor zijn klanten. Het contact tussen hem en zijn klanten loopt altijd erg soepel en mijn relatie met Aydin is ook perfect. We houden elkaar op de hoogte en hij neemt zelf de regie over zijn panden.”

 

 

Contactpersoon Carla van het Stedelijk Dalton Lyceum over Suse: “Suse is proactief, flexibel en in staat om van het programma af te wijken. Ze schuift zelf met planningen, zodat iedereen hier plezier van heeft. Je kunt altijd een beroep op haar doen. Ze is echt een aanwinst voor onze school!

Ferdi Schmidt, staflid huisvesting en facilitaire zaken is erg enthousiast over Suse: “Suse heeft een duidelijke manier van communiceren en heeft van nature een opgeruimd karakter. Ze werkt echt met passie en dat straalt ze ook uit naar de rest van het team. Ze is erg flexibel en onverwachte problemen pakt ze naadloos op. Ik kan niet anders zeggen dat Suse een enorme aanwinst is.”

 

Niet met lege handen

Klanten, collega’s, familie en vrienden waren vanavond aanwezig om Aydin, Suse en team Wings aan te moedigen. Zij kunnen trots zijn op de geweldige prestatie die zij hebben geleverd om zo ver te eindigen bij de landelijke verkiezing. Want winst of niet, allemaal horen ze bij de 5 beste schoonmakers en schoonmaakteams van Nederland! En dat is ongelofelijk knap. Daarnaast is het een opsteker voor de schoonmaakbranche die schoonmakers op deze manier in het zonnetje zet.

Interne verkiezing

Elk jaar organiseren wij een interne Schoonmaker van het Jaar verkiezing. Leidinggevenden nomineren samen met hun klant de uitblinkers. Zij motiveren waarom deze medewerker het verdient om kans te maken op de titel Beercoo’s Schoonmaker van het Jaar. Een commissie van verschillende collega’s selecteert op basis van alle inzendingen de top 5. Deze medewerkers krijgen een jurybezoek bij hun klant. De Beercoo jury bestaat uit een regiomanager en een directielid. Sinds dit jaar organiseren wij ook een dergelijke verkiezing om ons beste team van het jaar te kiezen.

De collega of het team dat als beste uit de bus komt, mag zich het hele jaar Beercoo’s Schoonmaker of Team van het Jaar noemen, krijgt een mooi persoonlijk cadeau én wordt opgegeven voor de landelijke verkiezing. De medewerkers van dit jaar lagen qua kwaliteit en gastvrijheid zo dicht bij elkaar, dat de jury besloot om drie schoonmakers en één team op te geven voor de landelijke verkiezing. Daarvan zijn uiteindelijk Suse, Aydin en housekeeping team Wings doorgedrongen tot de top!