Stichting BOOR kiest voor Beercoo Schoonmaakgroep

Begin maart 2015 publiceerde Stichting BOOR de openbare aanbesteding voor het schoonmaakonderhoud van 106 scholen in het basis-, voortgezet-, en speciaal onderwijs en het kantoor van Stichting BOOR in Rotterdam.

Op deze scholen wordt dagelijks aan circa 30.000 kinderen lesgegeven. Stichting BOOR koos voor een meerjarige overeenkomst verdeeld in acht percelen. Veel schoonmaakbedrijven waren dan ook geïnteresseerd in deze opdracht.

Na het doorlopen van het aanbestedingstraject zijn alle inschrijvers beoordeeld op de gunningscriteria kwaliteit en prijs. Onze inschrijving bleek uiteindelijk voor twee percelen de Economisch Meest Voordelige Inschrijving te zijn. Deze percelen bevatten 23 schoollocaties in de wijken Feijenoord en Charlois.

Afgelopen 30 juni vond de officiële contractondertekening plaats. Namens Stiching BOOR en ons ondertekenden Didier Dohmen, lid van het College van Bestuur Stichting BOOR (links op de foto), en Vincent de Beer, commercieel directeur Beercoo Schoonmaakgroep (rechts op de foto), de overeenkomst.

Eind augustus 2015 starten wij met de schoonmaakwerkzaamheden op de scholen van Stichting BOOR. Wij hebben er zin in! En gaan voor een prettige en langdurige samenwerking!