Spread the Smiley Virus

Ons wapen tegen het coronavirus? Het smiley virus! Waar je ook kijkt, het barst van de ludieke initiatieven en betrokken mensen. Wie verdient het volgens jou om een mooie, lekkere ronde chocolade smiley thuisbezorgd te krijgen?

Waar je ook kijkt, het barst van de ludieke initiatieven en betrokken mensen. Door de handen ineen te slaan, naar elkaar te luisteren en met elkaar mee te denken, komen we sterker uit deze strijd en houden we het hoofd koel. In een speciale corona-uitgave van SMILE magazine lees je diverse verhalen terug, waar je blij van wordt. Realistisch, maar positief.

Dat is ook precies ons wapen tegen het coronavirus: het smiley virus! Vandaar deze actie. Wie verdient het volgens jou om een mooie, lekkere ronde chocolade smiley thuisbezorgd te krijgen? Denk aan iemand die flexibel meedenkt, een mooi initiatief is gestart of jou in deze tijd geweldig steunt.

Nomineer diegene via de knop hieronder en motiveer je nominatie. Dat zetten wij erbij op een kaartje. Met positiviteit houden we het hoofd koel. Spread the Smiley Virus!