Onze eigen lijn Ecolabel schoonmaakmiddelen

Sinds april 2019 hebben wij onze eigen lijn schoonmaakmiddelen mét Ecolabel. Die zijn speciaal voor onze werkwijze samengesteld en beplakt met zelf ontworpen etiketten. Het zijn échte Beercoo reinigingsmiddelen voor professioneel gebruik.

Dit zijn onze nieuwe schoonmaakmiddelen

Met deze reinigingsmiddelen voldoen we aan de Europese richtlijnen en hebben we het Ecolabel. We gebruiken ze ter ondersteuning van de microvezeltechniek, waar we in principe alleen water voor nodig hebben. Ze zijn specifiek ontwikkeld voor interieur, sanitair en vervuiling op vloeren.

Daarnaast zijn de middelen sterk geconcentreerd. Vijf ml product is voldoende voor een hele emmer of spray-flacon. Zo doen we er veel langer mee en verminderen we het aantal transportbewegingen. Uit één fles reinigingsmiddel halen we 200 emmers/spray-flacons.

De reinigingsmiddelen hebben een milieuvriendelijke samenstelling. En met het zelf ontworpen etiket zetten we een grote stap in de richting van resultaatgerichte schoonmaak. Onze schoonmakers volgen in hun werk ons ‘kijken, denken, doen en controleren-principe’. Ze maken schoon vanuit hun eigen expertise en wij reiken de juiste handvatten en materialen aan.

Over het Ecolabel

Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non-food producten en diensten, met als doel duurzamere productie en consumptie te stimuleren. Producten en diensten met het EU Ecolabel zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting van grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, afval en verpakking.