Medewerker Antonio is Schoonmaker van het Jaar 2022

Beercoo is ontzettend trots op Antonio. Van alle 220.000 schoonmakers in Nederland mag hij zich de Schoonmaker van het jaar 2022 noemen. Wat een prestatie! “Ik heb dit niet alleen gedaan, maar samen met Beercoo”, aldus Antonio.

Waarom Antonio?

Antonio werkt al 13 jaar bij Beercoo en 10 jaar op eenzelfde locatie in Schiemond. Hij is toegankelijk, sociaal en zorgt dat het werk altijd op orde is. Toen ze op zijn werklocatie hoorden dat Antonio werd genomineerd, waren ze allemaal super enthousiast en trots.

Antonio kent het vak. Als hij vrij is, dan regelt hij zelf vervanging. Naast goede prestaties op werkgerelateerd gebied, laat Antonio ook net dat beetje extra zien. Zo wil hij graag zijn sociale bijdrage leveren door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een rondleiding geven op zijn locatie. Hij wil hen hiermee een kans bieden om te komen werken. Een terechte winnaar!

Waar is het feestje? Bij Beercoo natuurlijk!

Dit jaar werd er vanuit de Golden Service Awards, in tegenstelling tot andere jaren, geen gala georganiseerd. Ze gingen on tour en dat betekende dat ze de finalisten gingen verrassen op locatie. Antonio was voor hen de laatste (en tevens ook de leukste) om te verrassen.

Van tevoren hadden collega’s op het hoofdkantoor van Beercoo het een en ander versierd. En ja hoor, met een grote bus en cameraploeg kwam de commissie van de GSA aan met de mededeling dat Antonio de Schoonmaker van het Jaar 2022 is geworden. Met een grote groep (directe) collega’s en zijn gezin werd Antonio rijkelijk gefeliciteerd met de eretitel. Het was een SMILE-moment om niet te vergeten!