Klant aan het woord: Cosinta

Cosinta Service BV is een groothandel in cosmeticaproducten, -apparatuur en aanverwante artikelen in Zoetermeer. Zij hebben een groot assortiment met de beste merken in huidverzorgende producten en make-up voor schoonheidsspecialisten en drogisterijen. Wij spraken met de eigenaren Peter en Inge Luijkx.

“Toen wij in 2013 Cosinta kochten” vertelt Inge “hebben wij alle schoonmaakwerkzaamheden en de bestaande schoonmaakcontracten tegen het licht gehouden. We concludeerden dat het anders moest. We kozen voor Beercoo, een bedrijf met een ‘smile’. Peter kende de directeur Vincent de Beer al en had een klik met hem.”

Peter neemt over: “Ik heb Vincent gevraagd of hij met ons wilde meedenken. Al snel signaleerde hij dat Beercoo ons zowel qua tarief als qua schoonmaaksystematiek een mooie aanbieding kon doen. Uiteindelijk kregen wij een eigen schoonmaakster: Desiré. En het leuke is dat Desiré ook al een periode bij ons in het oude pand in Bleiswijk heeft schoongemaakt.”

“Desiré vindt het superleuk weer bij ons te mogen schoonmaken. Ook hebben wij in objectleidster Samantha een vast aanspreekpunt bij Beercoo. De samenwerking met Beercoo is uitstekend. Ze stemmen het schoonmaakwerk af op de tijdstippen waarop wij willen dat er wordt schoongemaakt. De mensen tonen betrokkenheid en doen hun werk gewoon goed. Belangrijk, want in onze klinische omgeving moet het ook écht schoon zijn. Wij zijn het voorportaal van de huidtherapeut. Hygiëne is enorm belangrijk.”