Eerste editie van SMILE magazine

Een eigentijds online magazine met foto’s, video’s en verhalen. Dat is SMILE magazine. Leer onze medewerkers, klanten, leveranciers, partners en daarmee ook Beercoo beter kennen. Want ken je onze mensen, dan ken je ons!

Dag Beercoo Bulletin, hallo SMILE magazine

Achter elke smile gaat een verhaal schuil. Die verhalen vertellen wij graag in SMILE magazine. Met SMILE magazine nemen we tegelijkertijd afscheid van het Beercoo Bulletin, zoals onze nieuwsbrief voorheen heette. Die verstuurden we eerst nog hard copy en later als e-mail. Toen we met het Beercoo Bulletin begonnen, moest de rode smiley haar intrede nog doen – kun je nagaan. Tijd voor iets nieuws, dus!

Nieuws met een knipoog

SMILE magazine is een eigentijds online magazine, in Beercoo stijl. Hierin lees je over de verhalen van onze mensen, projecten van klanten, actualiteit in de branche en nieuws met een knipoog. We publiceren het magazine twee keer per jaar, als voorjaars- en najaarseditie. In het magazine geven wij medewerkers en klanten een podium. Wij laten je namelijk graag kennismaken met de mensen waarmee wij dagelijks zo prettig samenwerken. Op die manier geven we betekenis aan onze visie: “het is leuk werken met én bij Beercoo”.

Veel leesplezier!

Dompel je onder in de wereld van Beercoo. Wij zijn benieuwd wat je van het magazine vindt, dus schroom niet ons een berichtje te sturen via smilemagazine@beercoo.nl!

Bekijk de eerste editie van SMILE magazine hier.