Dejo Schoonmaakorganisatie heet vanaf 1 maart Beercoo Schoonmaakgroep

Het is inmiddels 3 jaar geleden dat Dejo Schoonmaakorganisatie een zusje werd van Beercoo Schoonmaakgroep. Sinds maart 2015 zijn we ‘achter de schermen’ steeds meer samen gaan werken.
Nu we al zoveel samen doen en net zijn verhuisd naar een nieuw kantoor in Woerden, is het voor ons een logische stap om ook ‘voor de schermen’ samen te gaan. Voortaan zullen we voor iedereen te herkennen zijn aan hetzelfde vrolijke gezicht en de pay off: da’s leuk!

Wat verandert er?

Voor wat betreft onze dienstverlening verandert er niets. Er vinden geen personele veranderingen plaats. We blijven dé betrokken lokale / regionale dienstverlener in het Groene Hart en Utrecht die gaat voor kwaliteit en een prettige samenwerking. Wel zullen wij voortaan te herkennen zijn aan de Beercoo-huisstijl: van bedrijfskleding tot stofzuigers en bedrijfsauto’s. Allen voorzien van de vrolijke rodse smiley, da’s leuk!

Nieuw adres en contactgegevens

Aan de Pompmolenlaan 19c, vlakbij de oude locatie, hebben we een nieuwe huisvesting gevonden met voldoende kantoor- en magazijnruimten. Kom gerust eens op de koffie!

Ons nieuwe adres

Beercoo Schoonmaakgroep
Pompmolenlaan 19c
3447 GK Woerden
Telefoon: (088) BEERCOO | (088) 233 72 66
Email: info@beercoo.nl

Nieuwe contactgegevens per 1 maart

Met de verhuizing hebben we ook afscheid genomen van vaste- en mobiele telefoonnummers. We beschikken nu over directe telefoonnummers die hier te vinden zijn (kijk bij “Leidinggevenden Groene Hart”).