Dag van de Schoonmaker

Donderdag 15 juni staat in het teken van de schoonmakers en glazenwassers in Nederland. De Dag van de Schoonmaker is een geweldig moment om deze 125.000 kanjers te laten weten hoe belangrijk zij zijn. Zij zorgen ervoor dat iedereen kan leven, wonen, werken, leren en recreëren in een schone omgeving!

Zet uw schoonmaker in het zonnetje!

Donderdag is een goed moment om aan ‘uw’ schoonmakers van uw gebouw te laten merken dat u hen ziet en hun inspanningen waardeert. Maak een praatje, schrijf een leuk briefje, enzovoorts. Zet hen in het zonnetje! Doe dat gerust vandaag al, donderdag 15 juni, volgende week of wanneer u wilt. We hopen dat u hier massaal gehoor aan geeft en waarderen het als u dat met ons deelt. Via Facebook of mail uw bijdragen naar info@beercoo.nl

Een positief initiatief!

Beercoo steunt het initiatief voor de Dag van de Schoonmaker. Deze dag vraagt op een leuke en positieve manier aandacht van ruim 7 miljoen werkenden voor onze medewerkers en natuurlijk alle andere schoonmakers en glazenwassers in Nederland. Aandacht en waardering doet goed! Dat laten wij zoveel mogelijk het hele jaar door blijken. En op 1 juli organiseren wij daarvoor onze Smile Day. Een dag waarop de rode loper letterlijk is uitgerold voor onze collega’s. Bekijk hier de beelden van de vorige editie.