Beercoo zet activiteiten van failliete Makzo Schoonmaakbedrijven B.V. voort!

Op vrijdag 11 oktober 2013 is Makzo Schoonmaakbedrijven B.V. te Delft door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. Met de door de rechtbank aangestelde curator – mr P.P.J. Elshof van EBF Elshof advocaten – heeft Beercoo Schoonmaakgroep inmiddels een akkoord bereikt over Makzo Schoonmaakbedrijven B.V.

Per direct zal Beercoo de activiteiten van het Delftse schoonmaakbedrijf voortzetten. Daarmee komt een einde aan een onzekere tijd  voor medewerkers en opdrachtgevers.

“Vrijdagavond 18 oktober zijn we tot een akkoord gekomen. Daarmee brak een spannend weekend aan. Gelukkig kunnen we medewerkers en opdrachtgevers nu zekerheid en vertrouwen in de toekomst bieden,” aldus Vincent de Beer, mede-eigenaar van Beercoo Schoonmaakgroep. Hij vervolgt: “voor medewerkers is meteen een bijeenkomst georganiseerd om kennis met elkaar te maken en hen een arbeidsovereenkomst aan te bieden. Opdrachtgevers zijn verzekerd van onze diensten en investeren we per direct in kwaliteit, continuïteit en een prettige samenwerking! Dat we al actief zijn in Delft is daarbij een groot voordeel.”

Beercoo schoonmaakgroep is met name actief in de regio’s Rijnmond, Haaglanden en de randstad.  Met enthousiaste en opgeleide medewerkers houden zij kantoren, bedrijfspanden en wooncomplexen / portieken schoon.