Beercoo support Casper: veiling van 2 arrangementen Excelsior – Feyenoord 

Speelt Excelsior zich aanstaande zondag definitief veilig? Of wordt Feyenoord bij Excelsior kampioen? Deze derby wil je niet missen, toch? En dat hoeft ook niet… want wij stellen twee geheel verzorgde arrangementen beschikbaar via Support Casper. Deze stichting organiseert een online veiling om zoveel mogelijk geld op te halen voor de arrangementen in haar strijd tegen alvleesklierkanker.

Vincent de Beer, mede-eigenaar van Beercoo Schoonmaakgroep, vertelt hoe de veiling tot stand is gekomen: “Wij zijn al jaren als sponsor en leverancier aan Excelsior verbonden. Het is een prettige, ambitieuze en sociale club om mee samen te werken. Dat laatste blijkt wel uit de manier waarop zij – samen met sponsoren – steun geven aan Support Casper. Uiteindelijk viel afgelopen zaterdag de puzzel op zijn plek bij het lezen van het artikel met Prof. Dr. Casper van Eijck in het AD. Zouden zij wat hebben aan onze laatste vier business seats? Dus maandag heb ik contact gezocht met Excelsior en Support Casper. Beiden reageerden direct super enthousiast!”

“We hadden het onze medewerkers en klanten echt gegund om zondag op de tribune te zitten,” aldus Vincent. Hij besluit: “Medewerkers en klanten zijn allemaal belangrijk voor ons. Ik ben er zeker van dat zij Support Casper, net als wij, een warm hart toedragen. Tenslotte hebben wij allemaal baat bij de strijd tegen Alvleesklierkanker.”

Over de veiling

Support Casper veilt de twee arrangementen op haar website. Tot vrijdagmiddag 13:00 uur kan er geboden worden. Beide arrangementen bestaan uit:

  • 2 toegangskaarten voor Business Seats op de hoofdtribune
  • Parkeerkaart voor P4
  • Toegang tot de Nsecure lounge
  • Ontvangst met bubbels, hapjes & drankjes aan de VIP-tafel van Beercoo
  • U Support Casper in de strijd tegen Alvleesklierkanker

Ga naar de website van Support Casper en neem deel aan de veiling of doneer!