2017 in beeld!

De kerstdagen zijn achter de rug en het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd dus voor jaaroverzichten. In dit bericht staan we stil bij een aantal van onze hoogtepunten in 2017.

OSB-keurmerk

Vanaf begin 2017 voeren wij het OSB-keurmerk. Een schoonmaak- of glazenwassersbedrijf dat is aangesloten bij OSB garandeert kwaliteit en is financieel betrouwbaar. Leden van OSB worden jaarlijks door een onafhankelijke instelling gecontroleerd.

OSB-keurmerk-Beercoo-Schoonmaakgroep

 

Opfriscursus AED en reanimatie

In de maand maart hebben onze leidinggevenden en staf een opfriscursus gehad in het toepassen van de AED en reanimatie. In 2014 schafte Beercoo al een AED aan. We vinden het belangrijk om naast medewerkers van kantoor ook de leidinggevenden, die meestal op locaties van klanten zijn, in het gebruik hiervan te trainen. Dankzij de opfriscursus kunnen we weer even vooruit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baas Beer betreedt boksring

Op 6 april is onze directeur/eigenaar Patrick de Beer voor één keer de boksring ingegaan. Dit deed hij in de strijd tegen Lymfeklierkanker. Tijdens een boksavond, georganiseerd door White Collar Boxing, ging Patrick de ring in met andere ondernemers uit de regio. Patrick wist zijn partij te winnen. Uiteindelijk werd er tijdens het evenement €66.250,- opgehaald voor het goede doel.

Patrick-White-Collar-Boxing

 

Jubilea

In 2017 waren er weer veel jubilerende collega’s die we in het zonnetje mochten zetten. Zo was collega Margaret 10 jaar in dienst. Om dit te vieren ging zij lekker met haar kleinkinderen naar de Efteling. Da’s Leuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beercoo haalt €5.850,- op voor Support Casper

Als sponsor en leverancier zijn wij al jaren aan Excelsior Rotterdam verbonden. Hierdoor beschikken wij over business-seats voor de thuiswedstrijden van Excelsior. Voor de belangrijke wedstrijd Excelsior-Feyenoord (hierin kon Feyenoord kampioen worden) hebben wij onze business-seats geveild voor het goede doel. Deze veiling leverde uiteindelijk €5.850 op voor Support Casper!

Beercoo Support Casper

15 juni, landelijke Dag van de Schoonmaker

Op 15 juni 2017 was het Dag van de Schoonmaker in Nederland. Deze dag vraagt op een leuke en positieve manier de aandacht van ruim 7 miljoen werkenden in Nederland voor alle schoonmakers en glazenwassers. Om de Dag van de Schoonmaker extra kracht bij te zetten, hebben wij er met billboards aandacht voor gevraagd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smile Day 2017

Op 1 juli 2017 vond, voor de tweede keer, de Smile Day plaats. De dag stond volledig in het teken van onze medewerkers. Voor hen werd de rode loper uitgerold, waren er diverse workshops en besloten we dag met de uitreiking van onze interne Schoonmaker van het Jaar-verkiezing.

Beercoo-Smile-Day-2017

Visiedag

Vrijdag 15 september vertrokken leidinggevenden en staf naar Didam voor de visiedag 2017. We bespraken waar we nu staan in onze ambities. Natuurlijk maakten we ook gebruik van alle ‘fun’ die de Westernboerderij te bieden heeft. Op de zaterdag inspireerde auteur en spreker Jos Burgers ons met zijn workshop vol humor, inspiratie en concrete ideeën in ons streven naar optimale klantbeleving. En hoe, ieder van ons, een fan per dag kan maken. Het doel? Een smiley op het gezicht bij medewerkers, klanten, leveranciers en omgeving. Da’s leuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opleidingen: TOP20-opleider in Nederland!

Het afgelopen jaar hebben veel collega’s de Basisopleiding Schoonmaken succesvol afgerond. Vorig jaar stonden wij al in de TOP25 van grootste opleiders in de schoonmaak. Dit jaar zijn we zelfs een TOP20-opleider!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Janice wint landelijke verkiezing Schoonmaker van het Jaar

Het absolute hoogtepunt van 2017 vond plaats op 7 december. Toen werd onze collega Janice Goossens op het Schoonmaker van het Jaar Gala uitgeroepen tot dé Schoonmaker van het Jaar 2017! Eerder dit jaar had Janice onze interne verkiezing al gewonnen, maar nu werd zij dus ook uitgeroepen tot de allerbeste van Nederland.

 

 

 

 

 

 

Eindfeest!

Op zaterdag 16 december vond, geheel volgens traditie, ons eindfeest plaats. Dit jaar in Staal/WTC Rotterdam. De avond begon met een videoboodschap van de kerstman en de avond eindigde met een volle dansvloer.

 

 

 

 

 

 

 

 Bedankt voor het vertrouwen!

Het afgelopen jaar hebben wij weer de nodige nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen. Zo zijn wij dit jaar begonnen bij ruim 100 wooncomplexen van Vidomes in Zoetermeer. Ook hebben wij met bestaande opdrachtgevers het contract verlengd. Wij danken jullie voor de samenwerking het afgelopen jaar en kijken uit naar 2018!

contractondertekenig Vidomes - Beercoo Schoonmaakgroep

Schoonmaker-van-het-jaar-Janice-Goossens-winnaar

Lees onze andere recente nieuwsberichten

Complimentendag 2023

Complimentendag 2023 Een compliment geven is simpel en kan zo toch waardevol zijn. Het doet iets met jou en de ander. Spread the word ‘Geef een SMILE, krijg een SMILE’ en laat iemands stralen op

Lees verder ➜

Banenbeurs 2023

Banenbeurs 2023 Eens in de drie maanden wordt er in het WTC Rotterdam een banenbeurs georganiseerd voor werkzoekenden. Wij gingen daar naartoe met een team bestaande uit, de HRM afstudeerstagiaire, rayonleider omgeving Rotterdam en operationeel

Lees verder ➜

Complimentendag 2023

Complimentendag 2023 Een compliment geven is simpel en kan zo toch waardevol zijn. Het doet iets met jou en de ander. Spread the word ‘Geef een SMILE, krijg een SMILE’ en laat iemands stralen op

Lees verder ➜

Banenbeurs 2023

Banenbeurs 2023 Eens in de drie maanden wordt er in het WTC Rotterdam een banenbeurs georganiseerd voor werkzoekenden. Wij gingen daar naartoe met een team bestaande uit, de HRM afstudeerstagiaire, rayonleider omgeving Rotterdam en operationeel

Lees verder ➜