Glazenwasser Rotterdam

U zoekt een betrouwbare en gediplomeerde glazenwasser in Rotterdam die zijn vak verstaat? Onze glazenwassers zorgen voor streeploze ramen, zowel op de begane grond als op de 15de verdieping van uw school, VvE, bedrijfspand of appartementencomplex!

Vraag een offerte aan Neem contact op

Glazenwasser Rotterdam uw betrouwbare glazenwasser

Al onze glazenwassers zijn bekend met de vereiste veiligheidsvoorschriften. Sinds 1986 zorgen onze glazenwassers voor streeploze ramen bij tal van opdrachtgevers in Rotterdam. Dit gebeurt altijd onder veilige omstandigheden, voor zowel onze medewerkers als de bezoekers van uw pand. Beercoo is VCA*-gecertificeerd, dit betekent dat wij gebruik van maken van opgeleide glazenwasser, risico inventarisaties & evaluaties en goede bereikbaarheidsvoorzieningen. Onze glazenwassers beschikken over:

  • Vakdiploma Glazenwasser (SVS)
  • Diploma basisveiligheid (VCA)
  • up-to-date kennis en vaardigheden voor het werken met o.a. hoogwerkers.

Glazenwasser Rotterdam voor streeploze ramen in alle omstandigheden

De glazenwassers van Beercoo garanderen u streeploze ramen. Om deze belofte waar te maken gebruiken we verschillende technieken en hulpmiddelen:

  • Hoogwerker, rolsteiger of hangbak/gevelinstallatie
  • Klassieke glasbewassing
  • Telescoop glasbewassing
Afhankelijk van uw pand kiezen wij voor de werkwijze en hulpmiddelen die het beste resultaat geven tegen de laagst mogelijke kosten.

Neem contact op

Ed van Dijk

sales manager

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

(088) 233 72 66 Wij zijn nu gesloten!

Vraag vrijblijvend een offerte aan Neem contact met ons op