Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf Amsterdam? Beercoo Schoonmaakgroep garandeert u een professionele aanpak en persoonlijke benadering. Wij doen u graag een vrijblijvend voorstel.

Beercoo Schoonmaakgroep is nu ruim 30 jaar een betrouwbare partner. Dagelijks zorgen wij bij meer dan 1000 bedrijven en instellingen voor schone panden.

Vraag een offerte aan

Waarom schoonmaakbedrijf Beercoo?

Als u geen omkijken wilt naar de schoonmaak en zaken wilt doen met een professioneel schoonmaakbedrijf dat er altijd voor u is!

  • Uitstekende referenties
  • ISO9001-, ISO14001-, en VCA*-gecertificeerd
  • Opgeleid personeel & kundige rayonmanagers
  • Betrouwbaar sinds 1986
  • Eén vast aanspreekpunt

Onze schoonmaakdiensten in Amsterdam

Door ons compleet pakket aan diensten zijn wij in staat maatwerk te leveren. Daarnaast zijn wij, door de inzet van één vast aanspreekpunt (uw rayondleider), in staat snel te schakelen als uw behoeften heeft aan één van onze overige diensten:

  • Interieuronderhoud
  • Housekeeping
  • Glasbewassing
  • Specialistische reiniging
  • Levering sanitaire artikelen

Interieuronderhoud 

Interieuronderhoud is het reguliere schoonmaakwerk op locaties als Hotels, Scholen en Kantoren. Hoewel ‘dagschoonmaak’ een trend is, staan wij op ieder gewenst moment voor u klaar. Naast het tijdstip van de schoonmaak is er ook nog de contractvorm waar u over na kunt denken. Wij maken u graag wegwijs in onze mogelijkheden.

Specialistische Reiniging

Schoonmaken is een vak. Onze ervaren specialisten weten als geen ander om te gaan met specialistische reinigingsklussen. Voor alle seizoenen in het hele jaar staan wij gereed voor die werkzaamheden die normaal gesproken niet gelegen komen. Van dieptereiniging sanitair tot grote keukens en het onderhoud van alle soorten vloeren. De Specialisten van Beercoo lossen het voor u op!

Onze opdrachtgevers in Amsterdam

Door ons totaalpakket aan diensten zijn wij in staat verschillende branches en organisaties in Amsterdam te voorzien in hun specifieke behoeften. Ongeveer 80% van onze opdrachtgevers zijn Hotels, MKB-bedrijven, (petrochemische) industrie, scholen, VvE’s, woningbouwcorporaties en kantoorhoudende organisaties vallen binnen onze klantenkring.

Benieuwd wat wij in Amsterdam voor u kunnen betekenen?

Vrijblijvende offerte aanvragen Contactpersonen bekijken

 

Neem contact op

Hella Boumans

sales adviseur

Tevreden klanten

We hebben een goede ervaring met dit bedrijf het is ook fijn dat je bijna altijd het zelfde schoonmaak personneel krijgt een vast persoon

Clestra, Clestra

Klanten beoordelen Beercoo Schoonmaakgroep met 7.5/10. Gebaseerd op 103 ervaringen.

Beercoo werkt ook voor: