Uw terrein sneeuwvrij met IJsbeer(coo)!

Liefhebbers van sneeuw en ijs staan te trappelen om van het winterse-weer te genieten. Hoewel Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten hun uiterste best doen met sneeuwschuiven en strooien beperken zij hun inspanningen tot de openbare wegen. Hoe doet u dat voor uw bedrijf?

Een besneeuwde stoep, parkeerterrein of laad- en losperrons verstoort uw werkzaamheden en kan ongevallen, schades en ergernis veroorzaken. Voorkom verrassingen en frustraties met Beercoo’s Sneeuwvrij Service.

Hoe werkt Beercoo’s Sneeuwvrij Service

Zodra u van tevoren aangeeft van onze Sneeuwvrij Service gebruik te willen maken. Dan houden wij voor u het weer(bericht) in de gaten. Zolang het sneeuwt verwijderen wij dagelijks de sneeuw én strooien wij uw stoep of terrein in met zout.

Met professioneel materieel en enthousiaste medewerkers vegen of schuiven wij uw terrein snel en vakkundig schoon. Eventueel pakken we handmatig de moeilijk bereikbare plaatsen beet. Bovendien strooien we zout op het sneeuwvrijgemaakte oppervlak.

Zo blijft uw bedrijf veilig en goed toegankelijk voor klanten, leveranciers en medewerkers. En voorkomt u lelijke uitglijders!

Voorkomen het inlopen van vuil, vocht en zout! Schoonloopmat voor 3 maanden

Speciaal om deze herfst- en winterperiode te overbruggen bieden wij u ook een oplossing tegen de inloop van vuil, vocht en zout. Schoonloopmatten houden vuil en vocht vast. Het gebruik vermindert daarmee de kans op uitglijden, het beschermt uw vloerbedekking en u behoudt een schone uitstraling van uw bedrijf.

De schoonloopmatten zijn in verschillende maten verkrijgbaar, wekelijkse of 2 wekelijkse wisseling, periode tenminste 3 maanden. Informeer naar de mogelijkheden.

Geen sneeuw = geen kosten

Een val, botbreuk of schade kost al gauw… Dat wil Beercoo juist voorkomen. U betaalt slechts het aantal beurten dat wij bij u zijn geweest. Van tevoren spreken wij een vast uurtarief met u af. Of een vaste prijs per vierkante meter. Dat is wel zo duidelijk.

Uw voordelen met Beercoo’s Sneeuwvrij service:

  • Geen omkijken naar sneeuwruimen
  • Aanzienlijk minder kans op ongevallen en schades (overlast en ergernis)
  • Verzorgde uitstraling van uw stoep / terrein
  • Beperkt het inlopen van vuil en vocht

Neem contact op

Patrick de Beer

technisch directeur / eigenaar

Stuur bericht

(088) 233 72 23

Heeft u een vraag over onze diensten?
Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!

(088) 233 72 66 Wij zijn nu gesloten!

Vraag Vrijblijvende Offerte Aan Neem contact met ons op