Is uw housekeeping flexibel en Corona-proof?

Met onze gratis QuickScan maken wij dit voor u inzichtelijk!

Vraag een gratis QuickScan aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De belangrijkste kenmerken waaraan u ons herkent

We werken met plezier. We willen een leuk bedrijf zijn. Leuk om er te werken en leuk om zaken mee te doen. Goed en hard werken en de ruimte hebben voor plezier en gezelligheid, zorgen voor een lach op het gezicht van klanten en collega’s.

We zijn betrokken. We weten wat onze klanten en medewerkers willen en daar handelen we naar. Dat doen we vaak uit onszelf, zonder dat zij erom vragen. We stimuleren onze collega’s om creatieve oplossingen te bedenken.

We regelen het. Wij zorgen dat alles spik en span is. Dag in dag uit, 24/7. Het hele jaar door. En als het eens niet goed gaat, dan lossen we dat op. Die garantie heeft u. Ook als we daarover niets hebben afgesproken.

We doen het op onze manier. Bij Beercoo varen we onze eigen koers. Vaak is die nèt iets anders dan die van andere bedrijven. We durven van de gebaande paden af te wijken en staan daarbij open voor ieders mening. Altijd op zoek naar beter en leuker.

We blinken uit. We zijn goed in wat we doen, maar we streven naar meer. Daarom dagen we onszelf uit om van onze foutjes te leren. Om van zwakke punten sterke punten te maken en op die manier te blijven groeien.