Magazine Appartement & Eigenaar belicht schoonmaak in wooncomplexen

Het magazine Appartement & Eigenaar stelt in haar jongste editie het thema ‘onderhoud en schoonmaak’ centraal. In het voorwoord van het magazine beschrijft de uitgever een herkenbare situatie: een collega is chagrijnig, omdat de stank hem op de galerij van ‘zijn’ wooncomplex al tegemoet komt. Door gebrek aan schoonmaak en door buren die afvalzakken niet in de container gooien.

In het magazine komt de schoonmaak van appartementen en wooncomplexen ruimschoots aan de orde. En daarmee wordt het voorgaande ‘probleem’ feitelijk al opgelost. In het interview dat het magazine had met onze collega Thijs van Kan gaat hij in op het spanningsveld tussen schoon met oog voor details in relatie tot de kosten voor de schoonmaak. Wat de voordelen zijn voor bewoners / verenigingen van eigenaren bij een samenwerking met Beercoo. En hoe dat in zijn werk gaat leest u in het artikel “Schoonmaak: oog voor details en kosten”

Wilt u meer te weten komen ons specialisme ‘schoonmaak van wooncomplexen’? Of bent u benieuwd hoe Beercoo de schoonmaak van uw appartementencomplex zou aanpakken en wat het zal kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.